Sen kerran kun harhautuu....

keskiviikko 16. joulukuuta 2015

..........n. 4 kk tauon jälkeen Tinderiin ystävän kannustamana, kuinka käykään?

Ei todellakaan kuulunut suunnitelmiin, siis mennä Tinderiin. Ystävä sai kuitenkin ylipuhuttua. Joulu ilman lämmintä kainaloa, joulusuukkoja, joululäheisyyttä, joululahjoja (:)) ja muut asiat painoivat sen verran, että meikäläistä ei ollut vaikea taivutella. Viisi minuuttia ja kertomus ystävän ystävästä, joka kuulemma koko ajan vain tapailee Tinderistä bongailemiaan aivan ihania miehiä. Siis niitä on ihan pilvin pimein siellä!!??

Jospa sieltä liikenisi yksi mullekin? Jospa antaisin Tinderille (uuden) mahdollisuuden? Varsinkin jos joku on todistetusti löytänyt sieltä vakavaakin, eikä pelkkiä sänkyjuttuja. Optimismi herää, avaan Tinderiin jännittyneenä, painan muutaman kerran sydäntä, hyvin harkitusti tosin. Jätän väliin vatsalihas- tai alavatsatyyppiset (epä)profiilit. Katseen pitää olla suora ja sympaattinen. Yhdenillan jutut ovat mulle no-no.

Ystävä, jonka kannustamana menin Tinderiin, jännittää myös vieressäni, vaikka vaihdamme samalla casuaalisti kuulumisia. Tuijotamme puhelintani lumoutuneena, koska saan yllättäen n. 2 min kuluttua "matchin" ja viestin miellyttävän näköiseltä mieheltä. Iik!

Sydän pamppaillen avaan viestin, jossa lukee
...............

.........maagiset sanat, jotka jokainen nainen haluaa (heti näin ens alkuun kuuulla)

............"Haluatko petiseuraa?"

Jep. That's it. No more Tinder for me....

Ihan vaan tiedoksi niille, jotka ovat onnellisesti ja melko onnellisesti varattuja, TE olette oikeasti onnekkaita.

12 kommenttia :

 1. Jep. Noilla nettisaiteilla aikanaan puoli vuotta pyörineenä totean, että Hemmetin Hyvä Tuuri pitää käydä, jos löydät sieltä sellaisen, joka haluaa muutakin kuin petiseuraa tai jolla on vaan yksi kerrallaan kierroksessa..
  Tsemiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tsemistä. Onhan siellä varmasti miehiä, jotka etsivät naista tosissaankin, mutta tuntuu että petiseuran etsijöitä huomattavasti enemmän.

   Ja todellakin, jotta hyvä mies löytyisi, pitää OLLA HEMMETIN hyvä tuuri.

   Poista
 2. Ääääk... ei oo todellista! Maapallon ja ihmiskunnan tulevaisuus taitaa olla yksin naisten harteilla.
  Ja hiivattiin muuten kaikki miespäättäjät - donaldtrumpit ja muut ääliöt - teilläkään ei kaikesta päätellen ole meille mitään annettavaa. Oisko aika tehdä naisten vallankaappaus?!! Ihan joka saralla. Huoh... (Hieman nyt ehkä ohi aiheen, mutta oikeesti - mikä siinä ihmisenä olemisessa on miehille niin vaikeaa???)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se vaan on, että deittailu on nykyään seksistynyt ja TODELLA paljon.

   Onko se liikaa vaadittu, että löytäisi miehen, joka ENSIN tykkäisi mun ajatuksista ja sitten vasta alkaisi keskustella petihommista??

   Juttelin juuri ystävän kanssa, että ei kai kukaan MIES kysyisi suoraan NAISELTA sänkyseuraa ensi tapaamisella? Tinder mahdollistaa sellaisen toiminnan miehille ja ne tosiaan käyttää sitä hyväksi.

   Poista
 3. Olipa se sitten kommentti. Kyllä mä yritän muistaa olla onnellinen tästä parisuhteesta. Tämä syksy on taas muistuttanut miten kivaakin meillä voi olla, kun olemme olleet illat kahdestaan + koira....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla, että olet onnellinen parisuhteesta! Niin sen pitääkin olla! Happy for you!

   Poista
 4. No on kyllä epämiellyttävä avaus. Toisaalta eipä mennyt aikaa hukkaan tuollaiseen tapaukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei tässä onneksi aikaa tullut hukattua. Eikä tossa viestissä ollut mitään, mitä en olisi ennen nähnyt, kyseessä oli vain lähinnä ajoitus. Että hetkellisesti antaa jollekin mahdollisuuden ja sitten kuvainnollinen tiskirätti heitetään vasten kasvoja ;D

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top