Viisi parasta

torstai 17. joulukuuta 2015


- kasvoöljyt. Heti kun keskuslämmitys napsahtaa päälle, ihoni alkaa hilseillä ja naama ritisee hymyillessä (sen kerran kun sitä teen :)). Ei kiva. Suomen "talvi" on mulle triplavoitelun aikaa: aamuisin ensin kasvoöljy, sitten kevyt kasvovoide ja hetken päästä sävytetty päivävoide, jota käytän tasoittamaan naamassani olevaa sateenkaaren kirjoa. L'orealin Nutri Gold on ihan ässä! Vartaloon tökkään Johnssonin Babyoilia!
- kampaaja, jonne pääsen tänään 2,5 kk tauon jälkeen, jee
- pojat, jotka nykyään molemmat hoilaavat Sannin 2080-luvulla
- kotona helkkyy ja välkkyy - jouluvaloja on siis viritelty, joululaulutkin ovat soineet
- joulufiilis, josta olen juurikin - toivottavasti - saamassa otteen ......

Bonus: Blogistaniassa kiertävät vuosipostaukset, esim mainion Forty Something blogin- täällä.
Minäkin aion kirjoittaa omani. Tällainen pidemmän ajan analysointi ja muistelu on tärkeää ihan jo itsensä kannalta ja näitä postauksia on todella kiva lukea.

Kertokaahan, jos tekin päätätte tehdä tämän kyselyn. Näitä on nimittäin kiva lukea muiltakin.

PÄIVÄN AJATUS
Jos et pidä jostain, muuta se. 
Jos et voit muuttaa asiaa,
muuta asenteesi. Älä valita.

-Maya Angelou

Puss, valoa päivääsi! Torstai on toivoa täynnä!

6 kommenttia :

 1. Minäkin läträän voiteilla. Muuten talvikorppuinen ihoni vetää vertoja ysikymppisen mummuni hipiälle. Vauvaöljyt ovat kyllä hyviä :). Joulufiilis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla, että mä voitan vielä sun mummusiki ihon, näin talvisaikaan siis. Ihan mahdotonta, kun ihoa koko ajan kiristää! Tältäkö tuntuu Hollywood julkkiksien vaimojen iho- ihan jo kesäoloissa? I guess. :)

   Poista
 2. Naama on niin kuiva, että kiristää täälläkin.
  Yleensä en juuri kallista kosmetiikkaa osta. Siihen yksi poikkeus. Talveksi minulla on aina jääkaapissa Estee Lauderin Advanced Night Repair. Laitan sitä myös aamuisin ja yleensä pystyn iltaisin vielä hymyilemään - aina en tiedä, että haluanko ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, nyt mä kiinnostuin ko tuotteesta, ja itse asiassa jo googletinkin. Tarkoitat sitä seerumia? Jos se oikeasti auttaa voisin harkita, sen verran kriittinen tilanne täällä.

   Hymyillään vaan vaikka välillä v-taakin. Jos kerran pystymme siihen ;)

   Poista
 3. En olekaan kasvoöljyjä aiemmin käyttänyt, ajatuksena tuntunut jotenkin rasvaiselta, mutta hyvä jos toimii! Mulla on aina ollut myös kuiva ja herkkä iho. Kasvoihin on ollut vaikea löytää voidetta, joka pitäisi ihon kosteutettuna talvisin koko päivän. Syksyllä päädyin sattumalta Sisleyn (kosmetiikkamerkki, ei se vaate :) ) esittelyyn ja päädyin ostamaan voiteen, jota konsulentti suositteli. Ja täytyy sanoa, että vaikka itseni kipeäksi maksoinkin, niin todella hyvä ja riittoisa on ollut. Vastaavaa toimivuutta en ole saanut apteekin tai muilla voiteilla. Kiva yrttinen tuoksu. http://fi.strawberrynet.com/skincare/sisley/botanical-confort-extreme-day-skin/40908/#DETAIL

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, pitääpä laittaa korvan taakse jatkon kannalta. Sisleytä en olekaan kokeillut, paitsi niitä vaatteita ;)

   Suosittelen lämpimästi kokeilemaan tuota öljyä, tuolla lisätietoa: http://blogit.kauneusjaterveys.fi/ostolakossa/nutri-gold-loistava-kasvooljy/

   Puss!

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top