Weekly Report

maanantai 21. joulukuuta 2015


Viikko oli yllättäen kiireinen vaikka - tietoisesti - rauhallisesti ja iisisti yritinkin ottaa. Oli paljon muistettavia asioita, poikien menoja/kuskausta, opettajien lahjojen osto, ystävätreffit, kampaaja ja task-listoja kotona. Mielentilani oli onneksi hyvä. Täällä jo siitä kirjoitinkin.

Ulkona satoi räntää tai vettä, vuorotellen. Jouluradio soi monena päivänä taustalla, se toi ihan parhaan tunnelman. Polttelin paljon kynttilöitä. Hyasinttini kuoli jo, kokonaisen viikon yhteiselon jälkeen. En tiennyt/muistanut, että niitä pitää kastella. Olo oli väsynyt ja hyvä,  vuorotellen.

Lauantaina pojat saivat (hienot) todistukset, jonka jälkeen kävimme joululoman alkua juhlistamassa kivassa kahvilassa exän ja poikien kera. Iloista! Ja se valo oli parhautta.

Joulusiivous pitäisi vielä tehdä- kevyellä kädellä, ruokaostokset ja muutama lahja hoitaa....Tänä vuonna pyrin antamaan jonkin verran aineettomia lahjoja, niitähän olen hyvä keksimään. Ajattelin antaa "Kissanaisen yllätyskutrihuollon" siskolle, hän varmasti itkee ilosta lahjakortin saadessaan. Lahjakortti sisältää raidat tai värin ja lasin skumppaa. Mistä muusta paremmasta voisi sisko edes unelmoida? Ex anoppi saa teatteriseuraa haluamassaan näytöksessä.

Koska emme aikuisten kesken jaa lahjoja, ajattelin ostaa itselleni joululahjaksi kirjan. Vielä kun keksisi sen kirjan?!

VIIKON ILO: Kampaaja ja koulujen päättyminen

VIIKON KAPPALE: Ihana!VIIKON AJATUS: 

Siis kuka lohduttaisi Nyytiä ja sanoisi:
ei kukaan sinua huomaa,
ellet mene itse mukaan!
-Tove Jansson

VIIKON SITAATTI: "Toivo on keskeinen osa ihmisyyttä. Jos menetämme toivon paremmasta tulevaisuudesta, mitä meille jää?" Kun aika loppuu: Elina Hirvonen

VIIKON ELOKUVA: Edith Piafin Pariisin Varpunen, joka tuli Teemalta lauantaina. Niitä kyyneleitten määrää kun Piaf lauloi Hymni rakkaudelle täällä. Snif. Olen tunteellinen nainen.:)

Joulusuukkoja ja hyasintin tuoksua kaikille!

4 kommenttia :

 1. Aineettomat lahjat ovat minusta niitä parhaita. Meillä olen saanut jopa pojat ohjattua aineettomien lahjojen pariin. Meiltä lapset saavat kylpyläreissun ja hohtominigolfreissun lahjaksi. Esikoinen saa aineettoman lahjan isovanhemmiltansakin. Saas nähdä, että meneekö homma ihan putkeen, kun pojat ovat tottuneet, että kuusen alla on liian iso kasa lahjoja ja nyt kuusen alusta ammottaakin tyhjyyttään.

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä, aineettomat lahjat ovat parhautta. Ja siinä samalla hoitaa ihmissuhteita. :D

  Teillä lapset saavat ihania lahjoja- aineetomat ovat parhautta. Meillä lapset saavat selkeästi vähemmän paketteja tänä vuonna, koska kännykät maksoivat ihan tarpeeksi, lisäksi tulossa Star wars leffa-illat. Voin kuitenkin kuvitella, että kontrasti on suuri kun siskon lapset avaavat lahjojaan versus oma pojat. Mutta näin se menee, rahan arvo on jollakin tavalla opittava.

  VastaaPoista
 3. Aineettomat lahjat ja yhteinen aika on just parasta ♥
  Mulla on toi Edith Piaf -leffa tallennuksessa. Ehkä iltojen iloksi ehtisi katsoa sen tässä viimeistään joulukiireiden jälkeen :)

  VastaaPoista
 4. Tuntui ihanalta lukea viikostasi. Siinä on ollut paljon tekemistä, mutta kuulostit silti siltä, ettet kärsi joulustressistä! Hienoa, että pojat ovat saaneet hyvät todistukset. Silloin on mukava pitää välillä lomaakin.
  Oikein ihanaa joulua teille kaikille!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top