Weekly Report

maanantai 28. joulukuuta 2015

Jouluni oli tänä vuonna oikeasti kevyempi kuin vuosiin, sydämeni oli hetkellisesti kevyt. Kiersin sudenkuopat ja keskityin olennaiseen, mitä nyt pientä koheltamista olisi (ehkä) voinut vähentää :).

Tärkeintä oli tänäkin vuonna rakkaitten lähellä oleminen. Olen kiitollinen, että mulla on huippu perhe ja saan viettää sen kanssa kanssa joulua. Ja se meluisa nelihenkinen lapsijoukko, erilaisia, omanlaisia, ihania, ja täydellisiä juuri sellaisina kuin ovat. Velikin oli mielessä mukana, hetkittäin. Väiski-koira toi iloa myös.

Syöminen sen sijaan ei ollut kovinkaan kevyttä. Herkuttelimme itsemme tainnoksiin monena päivänä, mutta sehän kuuluu jouluun.  Lohimousse oli niin taivaallista, että uutena vuotena sitä voisi tehdä uudestaan! Ja äidin luona tarjoiltu savukalkkuna oli super. Ja mäti ja kalat ja ja.....

VIIKON REIPPAUS:   Punttisalille pääsin kaksi kertaa ja kaksi sauvalenkkiäkin tein. Hyvä minä!

Joulun rentoutuminen: MINÄPÄIVÄ.  Joulupäivänä pojat siirtyivät isälleen vuorokaudeksi joulun viettoon ja minä vietin minä aikaa. Saunominen, Beck, lohimousse, lukeminen, suklaarasia= täydellistä.


JOULUN (VIIKON) PARAS RESEPTI: Lohimousse ja Granaattiomena-juustosalaatti (taivaallista!!)

JOULUN kiinnostavin blogi: Marika Borgin uusin blogi

JOULUN PARAS KIRJA: Ainoa kirja, jonka luin oli Kaisa Haataisen Meikkipussin pohjalta. Kevyttä, ironista ja juuri minun jouluuni sopivaa. Suosittelen!

VIIKON KAPPALE: 

VIIKON AJATUS:”Ole ystävällinen aina kun se on mahdollista.
Se on aina mahdollista.” Dalai Lama

Valoisaa viikkoa, rakkaat! Jatketaan hyvällä sykkeellä.

11 kommenttia :

 1. Ihana, valoisa ja positiivinen ELisa <3 Kaikkea parhautta tähän viikkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä ihana ja positiivinen *SMACK*. Valoa viikkoon.

   Poista
 2. Ihana joulu! Silloin ei onneksi kuulu miettiä miten paljon syö ja juo, sen kun antaa mennä vaan. Lisäkiloja ehtii murehtimaan ensi vuonnakin. Positiivisella mielellä kohti uusia seikkailuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet, jouluna suorastaan kuuluu löllötä, otttaa relasti ja herkutella. Sitä on tehty ja vielä tämä viikko jatketaan. Ensi viikolla paluu ruotuun. Valoa!!

   Poista
 3. Mukavaa viikkoa! Minulla se jatkunee leposykkeellä :D

  VastaaPoista
 4. Minä sain ystävältä lahjaksi aivan taivaallista mätimoussea. Se oli joulun ehkä elegantein makuelämys :). Ihanat rippeet tätä vuotta jäljellä. Vielä voi viettää "huonoa elämää" :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mätimousse kuullostaa yhtä elegantilta kuin lohimousse :)
   Nautitaan huonosta elämästä, silläkin on oma aikansa ja paikkansa. Puss.

   Poista
 5. Hyvältä kuulostaa tuo joulusi. Vahingossa eksyin blogiisi ja taidankin heti alkaa seuraamaan bloglovinissa. Sain positiivisen ensivaikutelman! Mukavia vuoden viimeisiä päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, mahtavuutta että vahigossa eksyit blogiini :). Sinulle säteileviä ja valoisia vuoden viimeisiä päivä, näkyillään puolin ja toisin.

   Poista
 6. Hyvältä kuulostaa tuo joulusi. Vahingossa eksyin blogiisi ja taidankin heti alkaa seuraamaan bloglovinissa. Sain positiivisen ensivaikutelman! Mukavia vuoden viimeisiä päiviä!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top