Home alone

perjantai 25. maaliskuuta 2016

Family dinner yhdessä sukulaisten kanssa, masu pulleana kaikista herkuista (kiitos mamma), välitöntä (=äänekästä!!) yhdessäoloa, siskon tytön Frozen elokuvan inspiroima  ja ääriolosuhteita hivelevä balettiesitys, pääsiäismunan piilotusta (kiitos Suppe!!) , jonka jälkeen  kyyditsin pojat exälle ristiriitaisin tuntein. Palasin kotiin jostain syystä aavistuksen verran itkuisena. Tuntuu niin ristiriitaiselta olla yksin, toisaalta oli ikävä poikia, jopa niiden (hermoja koettelevia) riitoja ja siltikin jostain syystä rauha tuntui super ihanalta.

Kuuntelen Bachin Airia (lepuuttaakseni hermoja), en ole kuunnellut Bachia paljoakaan, tarkemmin sanoen en ollenkaan, mutta aion korjata tämän puutteen. Minusta ihminen voi korjata puutteita koko ikänsä. Olemme kaikki kehityskelpoisia hamaan tappiin asti.

Asiat ovat taas vaihteeksi niin keskeneräistä; terassille jäi hakematta keltaiset narsissit - the kevään merkit- kiireessä, kanervat yrittävät pitää pystyssä kevään virkaa minimaalisin tuloksin. Sotkuja(kin) on,  vaikka siivosin viikolla ja pesin lattiat (koiran kanssa ilmeisesti voisi pestä lattiat min. 2-3 krt viikossa). Lueskelen äidiltä saatuja naistenlehtiä sohvalla ajatuksella, syön suklaata, siemailen punaviiniä. Katselen uutisista reportaasia Japanin keväästä; valoa ja kirsikkapuita sekä jalkojeni juuressa olevaa koiruutta pedissään. Siellä se heiluttaa häntää unissaan ja sydämessä läikähtää. En ole yksin- mulla on niin paljon, niin paljon hyvää elämässä.

Viikonloppuna olen menossa treffeille, ja sekin voi olla yllätys. Mulla on maailman paras elin, sydän jonka ulottuvuudet ovat rajattomat. Onhan se loppujen lopuksi tärkeintä että osaa rakastaa: itseään, perhettään, läheisiään ja ehkä jotain muutakin. Ja sinä päivänä kun sydän löytää yhteyden, silloin tapahtuu ihme. Tänään illalla se ihme on tuo koiruus,  joka heiluttaa häntää unissaan. Life is good.

Rakkautta,
Elisa


9 kommenttia :

 1. Kyllä sinne sun sydämeen vielä joku tulee vastaanottamaan sun rakkautta, ja myös antamaan sitä. Mutta onneksi nyt on ihana Kongo <3

  Nautinnollista iltaa sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru ihanista ja toiveikkaista sanoista. :) Onneksi on Kongo.

   Rakkaudellista iltaa!!

   Poista
 2. ILOISTA PÄÄSIÄISTÄ IHANA ELISA! ♥ Ja todellakin: onneksi on Kongo. Kun omistaa lemmikkieläimen, ei koskaan ole yksin. Se on valtavan tärkeä asia esim. lapselle, joka muuten olisi koulun jälkeen yksin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos IHANA TERHI! Kaikkea ihanaa, lempeää, hyvää pääsiäiseesi!

   Se on totta, että koira on kuin perheenjäsen ja erityisesti lapsille iso ilo ja turva. Ja aikuisillekin :D

   Puss

   Poista
 3. Bachin Air on ihana! Ja jos haluaa pillittää Albinonin Adagio on oivallinen ;)
  Mulla ollut kans "vaikeat" pyhät menossa. Lapset on kyllä olleet kotosalla, mutta miehenpuolisko toisella puolella maapalloa jo toista viikkoa. Tietoisuus siitä, että naapurissa (ja kaikkialla) ihmiset nauttii vapaasta perheen kanssa, saa olon välillä tosi masentuneeksi... Onneksi ihana auringonpaiste, pihahommat ja nukkuminen auttaa ;)
  Kesä tulossa, joten kaikki on kuiteski aika hienosti! ❤️
  Ps. Mites treffit meni? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat kappaleet ovat omia suosikkejani, sen verran olen klassisen musiikin experttejä ;)!

   Toi sama tietoisuus mulla, ja kyllä se muakin masensi. Toki sitä yrittää olla positiivinen mutta ei se aina onnistu. Snif ja sniisk.

   Kesä ON tulossa, nautitaan siitä. :D

   Treffit meni ihan OK, tavataan uudestaan. Mr huomaavainen on menneen talven lumia, tää on nyt Mr football. Näitä nimiä on hauska keksiä, huvinsa kullakin...

   Poista
  2. Hahhaa! Nimenkeksijä olen minäkin :D
   Hienoo, että herra Jalkkiksella on pallo hallussa ;)

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top