Goddess-puseron mysteeri

torstai 31. maaliskuuta 2016

Olen ihan (liian) helppo nakki mitä tulee Lindexin kampanjoihin, joissa on keulahahmona joku superstara. Esim Penelope Cruzin, Reese Whiterspoonin ja Gwyneth Paltrowin kampajat ovat aikanaan saaneet erittäin hyvin HUOMIONI. Ja täytyy myöntää, että muutama vaatekappalekin ko. kampanjoista on aikanaan ostettu :)

Sienna Miller on Lindexin suuren kevätkampanjan 2016 tähti. Ennakkotietojen mukaan: "Sienna Hearts Lindex -kampanjan rento 70- luvun arkityyli on ns. boho-chic, eli look joka sopii täydellisesti yhteen Sienna Millerin henkilökohtaisen tyylin kanssa. Avaintuotteisiin kuuluvat goddess-pusero ja maksimekko. "

Jep. Täytyy myötää, että vaikka olenkin suvereeni, täysoppinut, muodin elämänkouluja käynyt muotikoordinaattori, en ihan ymmärtänyt mikä on goddess pusero??? Totta kai minä sellaisen haluan!!! Minä haluan - niin kuin varmasti kaikki naiset - olla GODDESS ja jumalatar isolla G:llä (tai J:llä)!

Topakkana muotikoordinaattorina otin yhteyttä Lindexiin ja pyysin kommenttia aiheesta. Valitettavasti en saanut minkäänlaista haastattelua. Ei, vaikka stalkkasin Lindexin pääkonttorin edessä ja päivystin koko päivän pusikossa, minua ei vastaanotettu, eikä Siennaakaan näkynyt. Niin outoa. Sienna lienee kiireinen nainen?!

Ohitetaan Lindexin haparoiva toiminta viestinnän suhteen  ja kas pitkän pohdinnan/  muotikoordinoinnin jälkeen tajusin, että goddess pusero on tuo valkoinen ja ilmava pusero(mekko). Näin ensi ajatus puserosta toi mieleen Ulpukka-tätini pitsisen kirkkopuseron, mutta kun puseroa (ja Siennaa) tarpeeksi pitkään/kunnolla/intensiivisesti tuijottaa kyllä siinä jumalatar fiboja VOI tulla. Kun katsoo oikein tarkkaan ;D

Ilon kautta,
muotikoordinaattori Elisa

Huomaatko sinä jumalatar-tyylisen fiban?

EDIT klo 18:20 Yksi lemppari mulla tässä mallistossa oli - ja se oli täysin yllättäen laukku:
http://www.lindex.com/fi/campaign/sienna-miller/#section10


8 kommenttia :

 1. hmh.
  siltä jumalattarelta on unohtunu pöksät kotiin.
  Tai sitten se on lähtenyt liikkeelle tyntti-tätini yöppärissä.

  Harmillista kyllä, että jumalattarelliset mallittaret onnistuvat näyttämään suloisilta ja viehkoilta jopa tuollaisissa asuissa.
  Toisin kuin minä, joka näyttäisin...no, siltä että valkotakkiset kivat sedät tulevat kohta korjaamaan parempaan talteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pusero- ts yöppäri - on mukava vaate, ja se peittää kivasti hienoiset ylimääräiset makkaratkin, joita ei voi raskauden piikkiin laittaa.

   Jumalatar on katsojan silmässä ;)

   Tai valkotakkisia odotellessa :)

   Poista
 2. Hahhaa, sulla on muoti ja sana hallussa :D Tää ihana hihityttävä postaus!

  Mä en uskalla edes ajatella, mitä tapahtuisi jos ilmestyisin vaikkapa töihin tuollaisessa asussa (tsihihihi :D :D ).

  Mun mielestä jumalattaruus on jotain muuta kuin ko. look. Mutta mä olenkin vanha mistään tietämätön kurppa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SULLAHAN ON MURU SÄÄRET ja kurppa et niin oo :) Sitä paitsi "yöpaita" rulettaa.

   Muista ryhdikkäät ja pidokkaat liivit alle. Alusvaatteista se hyvä olo lähtee. ;)

   Poista
 3. Jaahans, jos sit lähtis Jumalattarena työmaalle, ja odottelis, tuleeko palautetta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mini-yöpaidassa ts goddess- paidassa tulee varmasti palautetta/iloa/riehakuutta, varsinkin kun se on lyhyttä mallia. :D

   Ja jos ei muuta, niin lapset (tai miehet loppuillasta :)) tarttuu pitsiseen etumukseen ;)

   Poista
 4. Minä puolestani olen ihan immuuni näille Lindexin kamppiksille :D Olisin voinut vannoa, että viime vuonnakin oli Sienna ja juuri tuollaisia vähän oudon näköisiä rytkyjä :D :D :D

  VastaaPoista
 5. Ymmärrän etteivät kaikki seuraa muotia yhtä intensiivisesti kuin muotikoordinaattorit😊. Summa summarum valkoinen tunika tekee sinusta jumalattaren 🌼🌼🌼🌸🌹

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top