Treffit

keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Aatelkaas, mulla on tänään treffit miehen kanssa. Tosi mukava tyyppi, joka tulee nyt ekaa kertaa käymään luonani. Hän on huomaavainen, kohtelias ja pedantti. Ihan mahtava juttu!

Mutta mutta....minähän olen työssäni tarkka mutta homsantuusa kotona. Kotimme ei ole tyylikäs, ilmava tai harkittu. Ei ole valkoisuuttaan kirkaita lautalattioita, vaan koiran naarmuttamat vanhat parketit. Koti on meidän koti, joka on täynnä elämisen jälkiä...ja niitä jälkiä riittää. Meillä pojat unohtavat jättää takkinsa naulakkoon edelleen. Meillä tavarat ja vaatteet jäävät ihastuttavasti levälleen, eivätkä löydä helposti paikalleen. Myttyjä, tiskejä ja kasoja riittää, niitä on siellä täällä.
Maailman siistein keittiö

Esim keittiönpöytä tursuaa lehtiä ja hurjan tärkeitä juttuja, se on kauhean näppärä paikka tavaroille, joille on pian tapahtumassa jotain. Lehti, joka on lähdössä kiertoon ex anopille. Kirja, joka mun piti lukea mutta en lukenut. Kyniä on hyvä olla käsillä ja paperia (ja sitten kun niitä etsii, niitä ei löydy). Lippuja ja lappuja. Pankkitunnukset, hesari, valokuvakehys, joka on menossa seinälle, kameran johto, huulirasva, patteri, hiuspinni jne

Eteisen pöydällä eriparihanskoja, pipoja, kuitteja, kynttilöitä (tulipalovaara?), Lindex pussukka tyhjillään, aurinkolasit, poikien lippulappuja, vesipyssy, kuulapyssy, koulukirja, kirjastonkirjoja jne

Että näin meillä.

Että mun pitääkin tehdä tänäään superhyperpikasiivous kotona, jotta voin ottaa vastaan tuon mukavan ja pedantin miehen :D

Ja mitä se tarkoittaa? Tungen tietty noi kaikki kamat johonkin kaappiin. Ja suihkin hajuvettä pitkin kämppää! Voila!!

15 kommenttia :

 1. Kyllä kasoja löytyy aika monestakin kodista! Hauskaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että mulla on kohtalotoveri. Don't worry, be happy!

   Poista
 2. Ihan ku mun kämpässä :). Miehiä en meinannut vastaanottaa noin sataan vuoteen, eli saan sikailla rauhassa :). Hauskoja treffejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah ihanaa kun meitä hompsantuusia on enemmäkin, tai no on niitä ystäväpiirissäkin ja perheessänikin! Pedanttius on so last season.

   Ps. Miks mun kaikki exät ovat muuten pedantteja? Vastakohdat täydentää toisiaan?

   Poista
 3. Eikös se olis parempi heti kättelyssä näyttää rehellisesti mikä on naisiaan😂 Ei miehiin tarvi tehdä vaikutusta siistillä kodilla, mielummin rennolla mielellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta turiset, mutta en haluaisi pelästyttää miestä pahan päiväisesti heti ens alkuun. :)

   Poista
 4. Mukavia treffejä!
  Heh, meillä ei todellakaan millään pikasiistimisellä selviäisi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, no ei meilläkään selvinnyt. Vähän piti muutakin tehdä, vaikkei mitään suursiivousta TOD tehty. Joku raja sentään!

   Poista
 5. Eiii..älä huijaa!!! Koti on teidän koti ja jos kyseessä on todellinen deittimies, sen kuuluukin saada tietää, millainen sä oikeesti oot <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mä kämppää tip top siistiksi siivonnut, älä pelkää, epäjärjestystä jäi edelleen yllin kyllin ;D!

   Oikeastihan oon TOSI ihana.   Poista
 6. Kuulostaa tutulta tuo kotinne kuvaus, vaikka haluaisin ihan jotain muuta. Ei kai tässä auta muu kuin nousta ylös raivaamaan. Mukavaa perjantaita!

  VastaaPoista
 7. Kuulostaa tutulta tuo kotinne kuvaus, vaikka haluaisin ihan jotain muuta. Ei kai tässä auta muu kuin nousta ylös raivaamaan. Mukavaa perjantaita!

  VastaaPoista
 8. Kuvaat kotisi täydellisesti! MIksi se on niin kaunis ja iloinen ja boheemija viehättävä, mutta mun vastaava ei?

  Punaa huuliin ja hymy ja mies ei huomaa muuta kuin sut!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top