Weekly Report

maanantai 21. maaliskuuta 2016

Ihanan valoista ja lämmintä - kevättä ilmassa kirjaimellisesti -oli ainakin alkuviikosta. Laitoin alkuviikon energioissa toppahousuja varastoon ja kaivoin naftaliinista kevätakkeja.....loppuviikosta tosin tajuten tehneeni suuren virheen. Takatalvi - great. Not.

Viikko oli arkea ruuanlaittoineen, pyykkeineen, pissan ja kakkakasojen korjaamisineen mutta.......
pitkän tumman kauden jälkeen OLI ihana huomata, että samaan aikaan kun kevätauringo on palannut lämmittämään, minunkin omavaloisuuteni alkaa taas palata. Ihan mahtava fiilis, että energiat eivät ole enää jatkuvasti minimissä, enkä ole jatkuvasti väsynyt.

Muutos100 nettivalmennuksessa oli kasvisruokaviikko ja noudatin sitä orjallisesti - hyvä minä! Tiukkaa se ei tosin tehnyt, teen paljon ruokaa linsseistä ja pavuista. Esim. chili con carne ja muut mausteiset liharuuat menee tosi hyvin ilman lihaa, korvaan vaikka soijarouheella tai pavuilla. Tällä viikolla kokeiltua oli tämä Marttojen resepti. Pojille se tosin ei maistunut....

VIIKON TV-SARJA: Sunnuntain Huippujengi. Oikeasti hyvä sarja!

VIIKON HARMITUS: Vaihtuvien näyttelyiden ja uusien pysyvien näyttelyiden rakentaminen lopetetaan säästösyistä Luonnontieteellisessä keskusmuseossa. Ilmastonmuutosta esittelevä näyttely on jäämässä viimeiseksi uudeksi sisällöksi aiemmin eläinmuseona tunnetussa talossa. MIKÄ TÄTÄ HALLITUSTA VAIVAA????? ARRRGHHH! (Lähde: HS)

VIIKON AJATUS: Kaikkien ilon saavuttaneiden
pitää lahjoittaa sitä myös muille,
sillä onni syntyi kaksoseksi.

-Lord Byron

Iloa pääsiäisviikkoon!


!!!!

4 kommenttia :

 1. Kevätaurinko ja ilon palaaminen on kyllä ihan huippujuttu! :)
  Omavaloisuutta ja hyviä hetkiä tähän viikkoon ♥

  VastaaPoista
 2. Auringolla on kyllä ihmeellinen voima :)

  Iloa viikkoosi ja rapsutukset ihanalle karvakamulle <3

  VastaaPoista
 3. Minua harmittaa myös luonnontieteellisen museon tilanne :( Onneksi se sentään kävi lävitse muutama vuosi sitten remontin.

  Minä olen ratkaissut kasvisruoat niin, että syön sitä töissä. Lapsille ei kuitenkaan kelpaisi. Lounaskuppilaan tuli uusi vaihtoehto aasialainen kasvisruoka ja se on ollut maukasta.

  Hieno takki/jakku :)

  VastaaPoista
 4. Minua harmittaa myös luonnontieteellisen museon tilanne :( Onneksi se sentään kävi lävitse muutama vuosi sitten remontin.

  Minä olen ratkaissut kasvisruoat niin, että syön sitä töissä. Lapsille ei kuitenkaan kelpaisi. Lounaskuppilaan tuli uusi vaihtoehto aasialainen kasvisruoka ja se on ollut maukasta.

  Hieno takki/jakku :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top