Taas yksi raskas päivä muotikoordinaattorina

tiistai 26. huhtikuuta 2016

Muotikoordinaattorin kevät on kauhean kiireistä aikaa, varsinkin jos on kova flunssa päällä. Samaan aikaan pitäisi niistää nenää, pyyhkiä vuotavia silmiä ja kirjoittaa inspiroivia/laadukkaita/muodikkaita tyylijuttuja lukijoille.

Tänäänkin (niin, taasen kerran, olen kyllä niin hyvä!!) olen ylittänyt itseni. Kävin apteekissa hakemassa nuhalääkkeitä (esim. konjakkia) ja samalla kuvautin Lindexillä tämän upean ja inspiroivan asukokonaisuuden. Pahoitteluni siitä, että minulla on talvitakki päällä, mutta kuvitelkaa minut sitä ilman (menemättä kuitenkaan törkeyksiin.)
Lasit ja huivi:Lindex

Kesän hot of the hottest asuste on (silkki)huivi, joka kiedotaan hiuksiin päätä hulvakkaasti koristamaan. Huivi yhdistetään näyttäviin aurinkolaseihin ja voila, kesäinen trendityyli on valmis.

Kaikesta tuskasta huolimatta olen tyytyväinen tähän juuri syntyneeseen juttuun, layoutiin ja stailaukseen. Niin kuin niin monessa muussakin hommassa: lopputulos palkitsee. Ei ole todellakaan ihan piis of keik olla flunssainen muotitoimittaja ja toimia itse mallina. Vahvalla itsetunnolla, lumoavalla kauneudella ja rautaisella ammattitaidolla tämäkin postaus onnistui täydellisesti. Hyvä minä!


9 kommenttia :

 1. muotikoordinaattorius ei ole helppo nakku, kun koko ajan täytyy olla valppaana ja trendin aallonharjalla, hyvä sinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EI ole helppoa, mutta muotikoordinaatori gotta do what koordinaatori gotta do. No can do. ;)

   Poista
 2. No todellakin - hyvä sinä! Talvitakki on tänään todella tarpeen. Ainakin näillä leveysasteilla sataa räntää ja lämpötila on huimat +2. Toivottavasti aurinkolasit ja silkkihuivit olisivat asianmukainen varuste jo ensi viikolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin kans toivon, että aurinkolasit ja huivi pääsisi käyttöön jo vappuna. Tää on HYVIN mielenkiintoista tää vesi/räntä/prujusade päivä toisensa jälkeen.

   Poista
 3. Tuo asusi tuo mieleeni karjakko lypsemässä, ei voi mitään.
  Sorry.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän, että tämä tyyli voi olla vähän siinä ja siinä. Muista, että lypsämisessä ja karjan "karjaamisessa" (on se sana) ei ole mitään pahaa, ja se on its asiassa aika IN. Avarakatseisena ja avoimena ihmisenä voit olla taas mukana muodin aallonharjalla.

   Poista
 4. Toi sopii tän päivän räntäsateeseen kuin nenä päähän :D :D D

  VastaaPoista
 5. Sä olet ihan ok. Kipeänä raahaudut kaupoille, jotta tietäisimme mitä puke päälle. MIkä sitoutuminen!

  VastaaPoista
 6. Mä luulen että tuo karjaaminen on nimenomaan muodinaallon etunenä tänä vuonna? Ja se ilahduttaa mua suuresti umpimaalaisena syntymäkarjakkona. Mä ihan tunnen miten oma trendikkyys kasvaa kun luen näitä sun muotipostauksia. Jos en ehdi tänään pestä hiuksia, niin aion kanssa kietaista jotain päähäni huomenna, kun vien teinin kaupunkiin kouluun. Hän on varmasti niiin ylpeä!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top