Weekly Report

maanantai 25. huhtikuuta 2016

Viime viikolla

- heräsin JOKA päivä klo 5 tai 6?? Oi miksi oi miksi? SIIS nyt kun saisi nukkua, heitän nukkumismahdollisuudet romukoppaan??? Hassu, hullu taikka vain kevään lapsi?! Ken tietää.
- pesetin auton n 0,5 v tauon jälkeen, autoni kiitti ja oli tyytyväinen. Ensi kerralla sitten ensi vuonna.
- vaihdatin talvirenkaat, jee
- LÖYSIN täydelliset Espritin farkut alesta ja hintaa niille jäi 20 eur....Kaikille tiedoksi, että espritin farkut ovat parhaimmat koskaan ja istuvat niin hyvin (onneksi esim Pinkki tietää tämän ja komppaa)!
- haaveilin matkasta
- ihailin ASOS Wedding mallistoa - ihania mekkoja!!
- ostin ihanan kesämekon, se on todella ROMANTICO ja (iik!!) vaaleanpunainen, eikä yhtään mun tyylinen, mutta olen täysin rakastunut siihen! Ehkä mekko kuvastaa (vahvaa) herkkää puoltani?
- sulattelin uravalmennuksen aloittamista. Sen tarkoituksena on siis coutchata mua työnhaussa.
- luin muutaman hienon kirjan, mm. Kimmo Oksasen Kasvonsa menettänyt mies lukukokemuksesta ei selvinnyt kuivin silmin.
- päätin taas luottaa elämään
- koimme poikien kanssa ilon hetkiä koiramme taitojen kehittymisestä
- löysin ihanan tekstin rakkauden löytymisestä:
Mutta entä sitten ne onnelliset sattumat? Tuleehan niitä varmasti meille ihan jokaiselle - tai ainakin juuri niille, jotka haluavat löytää jonkun, johon rakastua? Sillä hetkellä, kun ajattelet, että nyt näin on hyvä, vapautuu samalla ilmoille hyvää energiaa - uskon, että jotenkin niin sen täytyy olla. Sillä hetkellä, kun olemme täydellisen keskittyneitä omaan pieneen ja ihanaan maailmaamme, kannamme ehkä kädessämme hyvää kirjaa, drinkkiä, sateenvarjoa tai kauppakassia, johon olemme keränneet ainekset lempisalaattiimme, voi alkaa tapahtua.
Ehkä me menemme juhliin, jossa päätämme viipyä vain hetken, koska olemme täyden viikon jäljiltä väsyneitä (onnellisia) ja fiilistelemme jo mielessämme sitä, kun saamme seuraavana aamuna nukkua rauhassa pitkään. Juttelemme juhlissa ehkä ystävän kanssa ja samalla nostamme katseemme hetkeksi vain huomataksemme sisään kävelevän jonkun, jossa tuntuu olevan selittämättömällä tavalla jotakin merkityksellistä. Koska olemme luottavaisella mielellä (onnellisia), emme koe tarvetta alkaa rakentaa mitään, mutta jotenkin, sattumien summana päädymme juttelemaan juuri sen selittämättömällä tavalla merkityksellisen ihmisen kanssa. Ja vaikka hetki sitten olimme tavattoman väsyneitä ja haaveilimme kotiin lähdöstä, emme mieti sitä enää. Väsymyksen tunne on vaihtunut toiseen. Nyt jossakin sisällämme kuplii aito, puhdas ihastus - vahva alku rakkaudelle.
Varmasti jotenkin niin se sitten tapahtuu.
 Tuli tarpeeseen!

IIK vaaleanpunaista!!

En mä mitään pushuppeja tarvii, kun mun rinnat ovat kasvaneet....

Happytimes

3 kommenttia :

  1. Kaunis mekko, mutta ihan hanurista tuo noin aikaisin herääminen. Lähetä se mulle, tulisi tarpeeseen.

    VastaaPoista
  2. Ihana mekko! :)
    Ja pushupit roviolle - tai koiran hampaisiin :D
    Hyvää uutta viikkoa!

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top