Hupsista keikkaa

maanantai 30. toukokuuta 2016

Viikonloppuna mökkiinnyin niin kovasti, että Weekly Report ilmestyypi huomenna. :) Kaikkea vain ei aina ehdi, välillä pitää priorisoida. :)

Viikonloppu oli ihana! Sain viettää sitä parhaassa seurassa, mukana oli mm. Frozen hahmo, ahkeria sukulaisia, hullutteleva sisko, kalastava poika, kanankakkaa ja kalan raatoja syövä koiruus (jonka tuoksu oli "huumaava".)

Täällä meillä on yksi poika kauheassa siitepölyallergiassa, joten lähdemme juurikin lekurin pakeille. Oma nenu ja silmätkin vuotaa, jotta taitaa tuo siitepölytilanne olla todellakin "päällä". Sitten kevyttä pintasiivousta, valmennusta, ruualaittoa jne. Tästä viikko taas lähtee, sitä ennen litra kahvia!

Iloa ja aurinkoa! 


5 kommenttia :

 1. Mökillä ja maalla on kyllä niin ihanaa. Meillä on vielä mökkikausi avaamatta ja se harmittaa...

  Onnea vielä ihanalle säteilevälle ystävälleni! Sinussa ei ikä näy, mutta positiivinen ja viisas elämänkokemus kylläkin ♥ Olet huipputyyppi!

  VastaaPoista
 2. Niin samaa mieltä, mökillä mieli lepää. Niin se vain on!

  Mä toivon, että pääsette pikapikaa möksälle työleireilemään, nauttimaan ja relaamaan.

  Ja kiitos kauniista sanoista, olet mulle tosi rakas. Rutistus.

  VastaaPoista
 3. Onnistuneesta ja mukavasta viikonlopusta saa kyllä voimia jaksaa taas arkea. Meillä on tänä vuonna kerrostalokesä ja relaamaan päästään leirintäalueelle asuntovaunuun... Ehkä jossain vaiheessa ihan oikeastikin mökkirauhaan...

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top