”Noh, elämässä hävitään ja voitetaan, mutta eteenpäin mennään silti."

maanantai 23. toukokuuta 2016

Mielestäni on hienoa, että Leijonille sataa tukea, mutta tää on kyllä jo ihan liikaa.


 Marianne Kallio lohduttaa Leijonia vähäpukeisella ja uhkealla tsemppiviestillä: ”Eteenpäin mennään silti”.


No words ja myötähäpeän määrä. Mistä näitä tissyköitä oikein tulee?

26 kommenttia :

 1. Siis ups... Onhan noi hmm... Huumaavat? Et niinkun pakko katsoa? Luojan kiitos en oo enää nuori, kauheeta olis elää vertaisena näiden neitosten ja posliini-poikien kanssa! Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten kellään VOI edes tulla mieleen MOINEN lohdutuskeino?? No tietty jos on 0 tason äo:lla varustettu....:)

   Poista
 2. Eikö se riitä, että hävisivät?! Vielä tällaisia kuviakin!

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Voi luoja sentään... myötähäpeän määrä tosiaan on suunnaton!

  (Ja terveisen vaan arvon tissykälle, että leijonien pelitaktiikassa ei ollut sinänsä vikaa, vastustaja vain oli vahvempi ja onnistui pelaamaan heidän vahvuutensa pois pelistä. Luisteluvoima ja mies vs. mies -tilanteet olivat nyt Kanadan vahvuus, jotka pitkälti ratkaisivat pelin. Nimim. kotisohvajääkiekkokommentaattorin avoke. Toiseksi viimeinen sana oli ehkä tissikuvan postaajalle liian pitkä ja monimutkainen... sori siitä.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) kotisohvakommentaatorit ovat parhautta. Oli kyllä jännä peli ja Kanada nyt vaan pelasi hiukan paremmin. Sinänsä olen sitä mieltä, että Leijonat olisivat ansainneet voiton, pelasivat koko turnauksen niin hienosti.

   Tosta kuvasta on kyllä sensuellit terveiset kaukana juupajuu..

   Poista
 5. Sensuelli??? Onko tuo jonkun mielestä sensuelli? Kaukana mielestäni sensuellista! Myötähäpeää...

  VastaaPoista
 6. Kyllä mua aina välillä ihmetetyttää ja sapettaa nuo povipommit. Mutta tänään sapettaa Iltasanomat. Pakkoko sitä oikein maailman hölynpölystä yrittää lehtiartikkelia vääntään? Missä on lehdistön etiikka? Luulisi löytyvän muutakin kirjoitettavaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onks tää joku buumi, että rinnat edellä joka paikassa? Alkaa jo ihmetettyyää muakin tämä, kun rintojen avulla haetaan julkisuutta ja kunniaa. Tai no kyseenalaista julkisuutta.....

   Ja kyllä toi on hyvä kysymys, missä etiikka?

   Poista
 7. Just joo!! Taas sai yks vosu kuuluisuutta ihan väärillä avuilla *murinaa*

  VastaaPoista
 8. En voi sille mitään, että ensimmäinen ajatus mulla kuvasta on "bimbo".

  VastaaPoista
 9. Lehdet valitsevat ihan itse kenestä julkaisevat lehdissään. He seuraavat julkisuuden henkilöiden blogeja mm. Jokaisella on oikeus kannustaa ja pitää jääkiekosta riippumatta onko ihminen nuori ja kaunis, joka suuresti sinua ja kaltaisiasi kommentoitsijoita ärsytää. Kyseinen Marianne Kallio kirjoittaa monipuolisesti ja fiksusti eri aiheista omassa blogissaan

  > www.http://mariannekallio.metropoli.net/ ja www.mariannekallio.com

  Täällä hänen nimittelynsä "bimoksi" ei ikävä kyllä päde häneen. Kallion blogeja voi käydä kurkkimassa ja kertoa mahdollisesti omat rajoittuneet ja katkerat mielipiteensä hänelle itselleen. Marianne Kallio kirjoittaa monipuolisesti ja fiksusti eri aiheista omassa blogissaan. Monien ihmisten älykkyys kulminoituu juuri tuohon, että jonkun ollessa naisellinen ja kaunis hänet on pakko haukkua bimboksi. Se kertoo juuri teidänkaltaistenne katkerien keski-ikäisten ja vaatimattoman ulkonäön omaavien älykkyyden, joka on bimbon tasoa. Vain täysi bimbo nimittelee tuntemattomia ihmisiä heitä millään tavalla tuntematta. Kateus on omaa luokkaansa kaltaistesi naisten keskuudessa, voimia siihen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, musta on hienoa, että asioista keskustellaan.

   Puolista kompaten mustakin tuntuu, että kyse on "ikäkuilusta", oma ikäluokkani on kasvatettu pukeutumaan siveellisesti, itselläni on lähes kynnys laittaa hame tai mekko päälle....

   Edelleen tosin olen sitä mieltä, että kannustaminen on hienoa asia, jonka voi tehdä myös vaatteet päällä.
   Mutta jokainen tyylillää, antaa kaikkien kukkien kukkia!

   Poista
 10. Oioi mikä anonyymin kommentti :D. Repesin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Vm 1978, eronnu vonna 2012, kaksi lasta Herkkä, tunteva, analyyttinen "enpä ihmettele miksi ero on takana matka kokonaiseksi ei ole sulla vielläkään alkanut ja syytä en ihmettele saa exäsi onnitella itseään kun pääsi kaltaisestas dorkasta eroon

   Poista
  2. Jospa vain hyväksyttäisi se tosiasia, että me ei olla ilmeisesti ihan samaa sukupolvea eikä me kalkkikset ymmärretä sitä tissien julkista tyrkytystä mitä "nykyajan nuoret" harrastavat. Ikä tuo itsevarmuutta ja elämänkokemusta niin uskon kyllä että te "nykyajan nuoretkin" jossain vaiheessa hyväksytte itsenne myös vaatteet päällä ja toteatte että kelpaatte ihan omina itsenänne :).

   Poista
 11. Anonyymin ekaa kommenttia lainaten: "Vain täysi bimbo nimittelee tuntemattomia ihmisiä heitä millään tavalla tuntematta."

  Mitä tähän enää muuta voi sanoa? ;)

  (Ja jos et tajunnut, niin taisit jäädä ns. rysän päältä kiinni. Haukkumisen olet hoitanut viimeisissä kommenteissa sinä, muut ovat olleen asialinjalla. Koska me "keski-ikäiset katkerat" osaamme käyttäytyä siivosti ja sen takia kehtaamme myös kirjoitella omilla nimillämme.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kypsä ihminen ei reagoi tavallanne. Onneksi on olemassa naisia, jotka eivät kadehdi nuorempia ja näyttävämpiä naisia. Onneksi sinulla ei ole tyttöä, varmasti sinulla tulisi olemaan pahoja ongelmia rajoittuneen näkökulmasi kanssa.

   Poista
 12. Voi sentään.... nyt vasta tänne tulin "vanhoja kaivelemaan". Oikeastaan onkin hyvä, etten aiemmin tullut.
  Tuula tuossa yllä kiteyttikin vastaukseni.

  VastaaPoista
 13. Netissä eri blogeja selatessa pisti silmään tämä reilu 40 v naisten "kauhee hirvee " kommentointi. Pistänpä minäkin anonyyminä tähän oman mielipiteeni. Blogin pitäjä vaikuttaa tyypilliseltä naiselta. Nuoria ja nättejä naisia on ollut aina ja aina niitä on on tietty naistyyppi päivitellyt miten "hirveitä" ne ovatkaan ja nimenomaan omaa itseä vetävämmän näköiset. Taisi tulla pahoja traumoja kirjoittajalle kun kun piti ihan postaukseksi nostaa Ilta Lehden ja Ilta Sanomien noteeraama nuori nainen. Eräs kommentoija väittää että tänne kommentoineet osaavat käyttäytyä,: Helmi Nainen 27.toukokuuta 2016 klo 10.53
  En voi sille mitään, että ensimmäinen ajatus mulla kuvasta on "bimbo". Hyvää käytöstä todella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marianne, get over it :). Peace! Pistä tissit tötterölle ja nettiin, mutta hyväksy se, että se saattaa aiheuttaa aikamoisen myötähäpeän ryöpyn, minkä varmasti huomasit myös iltapäivälehtien kommenttiosiosta. En tunne sinua, mutta varmasti löydät itsestäsi myös muita ylpeyden aiheita kuin rinnat. Käytä niitä muita avuja, sisäistä kauneutta, henkistä pääomaa, ne kantaa paljon pidemmälle kuin rinnat.

   Poista
  2. Valitettavasti en ole toivomasti iltapäivälehtien "Marianne" vaikka mieluusti vaihtaisin ulkonäköäni ja ikääniki hänen kanssaan :)

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top