Off-shoulder pusero

tiistai 10. toukokuuta 2016

Oletko herännyt talvikoomasta ja haluat näyttää oman elämäsi Brigitte Bardolta?

Monella naisella on kevään myötä sama ajatus, sitä HALUAA kevään tullen näyttää paljasta pintaa. Kevään muodin mukaisesti nyt on hot of the hottest näyttää sensuellia naisellisuutta paljastamalla hienovaraisesti olkapäät ja samalla tämä on loistava tilaisuus (naapurien kateellisista katseista huolimatta tai ehkä juuri siksi)  rantauttaa off shoulder -paidat.

Dekolteeta ja rintavakoa ylevästi korostavat, olkapäät paljastavat mekot/paidat olivat hitti kuninkaallisen hovin pukeutumisessa jo 1800-luvulla. Malli korosti - jo aikanaan - kauniisti pullonkaula-mallista kaulaa, jota pidettiin silloin kehon eroottisimpana alueena. Olkapäiden paljastaminen tuli jälleen muotiin 50- ja 60-luvulla, jolloin off shoulder -mekoissa suosittiin puhtaita linjoja. Brigitte Bardot suosi reilusti olkapäiden alle laskeutuvaa mallia, kun Grace Kelly ja Jackie O. näyttivät mallia, miten konservatiivisempaankin muotiin voi tuoda hiukan sensuellisuutta. Boheemin tyylin vallatessa muodin 70-luvulla, romanttisen röyhelöiset gypsy-mekot toivat off shoulder -lookin jälleen arkipukeutumiseen. 80-luvulla neonvärit ja aerobic imaisivat saman trendin osaksi nuorisomuotia, mutta paljastaen vain toisen olkapään- olisiko siinä taka-ajatuksena, että less is more?  Huippumalli-aikakaudella, 90-luvulla sama tyyli meni yhä tiukemmaksi ja niukemmaksi.

Tiukkuudesta tai  niukkuudesta viis, samalla kun paljastat olkapääsi (ja rintavakosi) peität kivasti hienoiset (ja mahdolliset) ylimääräiset vatsamakkarat. Off-shoulderpaidat kas ovat useimmiten löysähköjä paituleita. Vatsasi (jos siis sitä on) saa pömpöttää ihan valtoimenaan, sillä mitä isompi pömppö, sitä paremmalta näytät. Voiko SIIS olla mitään hauskempaa?? No, ei.

Off shoulder terkuin,
ELisa  aka Bardot
 

4 kommenttia :

 1. Ihana paita! Ja sopii sulle hyvin :)
  Pitänee käydä vaatekaupoissa, sillä tuollainen olisi niin kiva kesäpaita. Voisi paljastella olematta kuitenkaan säädytön (ja se mahamakkara saisi rauhassa röllöttää).

  VastaaPoista
 2. Täällä tuota peitettävää makkaraa löytyy enemmän kuin laki sallii, joten taitaa tuon paidan hottius vähän kärsiä kuitenkin :D

  VastaaPoista
 3. Näyttää hyvältä päälläsi!! Epäilen kuitenkin mallin sopivuuta pallovatsalle, jos pääsen tänä kesänä kauppaan niin annan kuitenkin sovituskoppimahdollisuuden mikäli off shoulder tulee vastaan :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top