Synttärituulia tuulahtelee

perjantai 20. toukokuuta 2016

Pakko ihan kehaista että minusta tulee ensi viikolla vuoden vanhempi =) siis 43 v, aika huippua! 1973 on muuten aivan loistava pieni vuosikerta, enkä nyt puhu viineistä! Ikä on jännä juttu. Se on asenne, sitä on juuri niin nuori tai vanha kuin tuntee olevansa. Joskus tunnen itseni kaksikymppikseksi joskus taas ikäistäni paljon vanhemmaksi ja väsyneemmäksi.

En tiedä uskonko kohtaloon. Uskon, että jokainen ihminen päättää itse elämästään. Se ei tarkoita, ettei olisi olemassa asioita joihin ei voi vaikuttaa, elämä voi välillä ottaa ja antaa tavalla, joka voi tuntua käsittämättömältä ja epäoikeudenmukaiselta. Elämässä on asioita joihin ei voi vaikuttaa. 

Syvällä sisimmässäni elän tätä nykyä kuitenkin luottavaisella mielellä, sillä elämä on antanut mulle niin paljon. Se on myös ottanut multa, joten yritän olla pitämättä mitään asiaa itsestään selvänä. Minun tarvitsee ajatella vain veljeäni muistaakseni, että liikumme hatarilla jäillä joka päivä, joka hetki. Jokainen meistä. Jokainen läheinen on vain lainaa.

Tänään pääsen juhlistamaan synttäreitäni ihanan porukan kanssa Helsingin keskustaan. Herkkuja, kuohuvaa, ihan parasta musiikkia, auringon paisteinen Helsinki - täydellistä! Vielä pitäisi päättää mitä päälle, muutama vaihtoehto on.....ehkä saan pyytää teiltä mielipideapua?


Muistetaan elää tänään ja huomenna- Sigman tahdissa.Ps. Tiesittekö muuten, että FORTY IS THE NEW THIRTY? Kuullostaa vallan mainiolta, tänään olen siis 32 v. :)

10 kommenttia :

 1. Oikean puoleinen asu ❤️ Tosin eipä muissakaan ole valittamista. Mulla on eräältä vanhalta vanhalta työkaverilta opittu moton tapainen ikään liittyen: ruumis sen kuin rapistuu, mutta sielu käy yhä rippikoulua 😂

  Hauskaa iltaa ihanainen, kakutellaan sitten ensi viikolla 🎉🍾

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mussu! Mustakin tuo asu oli parhain mutta kylmä Föhr tuuli alkuillasta sai minut päätymään "paksumpaan" paitaan.

   IHANA MOTTO. Se on just mun oloinen!

   Kakuttelua odotellessa!

   Poista
 2. Hauskaa iltaa teille! 33 v on hyvä ikä, jota sietää juhlia. Mitä tulee vaatteisiin, mekko on paras. t. Emmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emmi vaivannäöstäsi. Toi & Other Storiesin mekko on ihan mun lemppari, mutta jotenkin "olo" ei ollut eilen mekkoinen. Naisen mieli on kummallinen ja mielikuvituksessaan laaja!! Pusut!

   Poista
 3. Ihania synttärijuhlia!!

  Minulla kyllä pilkahtelee ajoittain pieni ikä ahdistus. Täytän kesällä 45 ja olen lähempänä 5-kymppiä kuin neljää ja se ei aina tunnu hyvältä. Tosin ne ikävät tunteet tulevat siitä, että suomalainen yhteiskunta ei paljoa 5-kymppistä naista valitettavasti arvosta - ainakaan työelämä :(

  Minusta oikeanpuolinen kokonaisuus on paras.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy sanoa, että hetkittäin...noin sekuntien verran....mullakin esiintyy ikäahdistusta. Ehkä se liittyy toteutumattomiin haaveisiin työn saralla, välillä mietin, että arvostetaanko mua tällaisena hyvine huonoine puolineen kun 10 v nuoremman saa halvemmalla.

   Työelämä on kovaa, hemmetin kovaa nykyään. Mä niin arvostan työelämän jokaista pientä inhimillistä pisaraa, niitä ei valu kovin usein mutta joista jokainen nostaa työntekijän motivaatiota/tehoja...

   Iloa viikonloppuun!

   Poista
 4. Voi kun olet ihana kiharoissasikin! Asut on kaikki kauniita, mutta jotenkin oikeanpuoleinen saa sut hehkumaan <3
  Ihanaa synttäriä ja juhlia, sinä kolmekymppinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIitos mussu! "Kiharoita pitää olla"- on mottoni ;P

   Poista
 5. Samoin oikeanpuoleinen aivan ihana ! Myös housuasu näyttää hyvältä :-)
  Hauskaa iltaa !!!
  Terkuin, Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kultainen. Housut jätin suosiolla väliin kun ystävä kommentoi :
   "No mut anna näkyä! Aattele - ei me sellaisia ehkä haluta pitää 7-kymppisinä, joten miks hillota kaikki ihanuudet?"

   Viisas ystävä.

   Kiitos kun kommentoit, lämmittää mieltä tuhannesti! Valoisaa viikonloppua!

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top