Weekly Report

maanantai 9. toukokuuta 2016

Viikko oli ihan hyvä vaikka ajatukset kulki syvissä vesissäkin.....Minähän löydän merkityksiä siellä missä niitä ei ole...Lahja sekin  tai sitten ei  ...D!

VIIKON IHANUUS:
1. Auringonotto pihalla, siis toukokuussa. Ei tätä vieläkään oikein tajua, mut silti nautin. Olen lukaissut kirjastosta lainattuja kirja/lehtiä (enemmän kuin laki sallii),  aurinkorasvaa on käytetty litroittain.  

Ja ne aamulenkit, koiruus herättää edelleen n klo 6....mut se on (oikeasti melkein) ihanaa, lintuin laulanta ja tuulen humina puissa. Aamuisin mulla menee helposti 1 h lenkki.
 

2. Rajasaari helatorstaina.Koiruus ui (miltei kunnolla) ensimmäistä kertaa.


3. Äitienpäivä. 
Kävimme moikkaamassa ja ruusuttamassa äitiäni aamupäivästä. Äiti on niin rakas ihminen mulle - vaikka välillä meilläkin on ollut haasteita samankaltaisista luonteista johtuen. Nykyään olemme kuitenkin jotenkin enemmän samalla viivalla, vaihdetaan kuulumisia, kirjavinkkejä, lehtiartikkeleita.....Mietin juuri, että niin paljon olen oppinut äidiltäni; avoimuudesta, kulttuurista, naisena olemisesta. Kiitollisena olen. Kyllä ehdottomasti.

Pojilta sain kortit ja saippuoita lahjaksi - vinkkikö? Nuo pojat ovat niin parhautta, rakkaus ja lahja. Kiitollisena heistäkin.

4. Yllätyshauskaa

Äitienpäivän iltapäivällä olin saanut kutsun exälle runsashenkiseen tapaamiseen ja koska olen avarakatseinen ihminen, ajattelin " what the heck!?" - miksi ei!  Ip meni siis exän ja nyxän hoivissa isossa (hyvin tutussa) porukassa, erittäin hauskassa seurassa siis.5. Ystävän epänormaalikäytös muuttui normaaliksi. Huh. Ihanaa. Aggressio - välillä- on jees.

6. Kirsi Pihan haastis Anna-lehdessä. Ihanan avointa ja rehellistä. Esim:

Monet eronneet sanovat, että avioero on elämän pahin epäonnistuminen. Minä en ajattele niin. Joskus eroaminen voi olla myös onni, luovuttaminen voi olla hyvä ratkaisu molemmille ja mahdollisuus lähteä kohti jotain uutta. Ihminen voi olla onnellinen, vaikka rakastumisia olisi useita. Ei elämänikäinen liitto ole ainoa tavoiteltava asia.

Summa summarum: hyvä viikko tämäkin.....

Ensi viikolla ajattelin pysähtyä. Kadota itseeni ja relata. Relata ihan perkeleellisesti metsän siimenissä, koiruuden kanssa. Se on tavoite, katsotaan toteutuuko. Mökille olisi ihana päästä!

Iloa viikkoon.

10 kommenttia :

 1. ihana viikko!
  Vähintään yhtä hyvää tätä viikkoa <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinne..ehkä jopa parempaa 😄

   Poista
  2. Samoin sinne..ehkä jopa parempaa 😄

   Poista
 2. Hyvännäköisiä ruokia :) Nauti helteistä! Asteita oli tänään enemmän Helsingissä kuin Maltalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruuat oli niin herkkuja ja nyyttäriporukalla tehty!

   Tää on niin hassua tää ilmastonmuutos 😄

   Poista
  2. Ruuat oli niin herkkuja ja nyyttäriporukalla tehty!

   Tää on niin hassua tää ilmastonmuutos 😄

   Poista
 3. Oikein hyvää tätä viikkoa! Toivottavasti löytyy hetkiä pysähtyä. Pysähtymisen minäkin voisin ottaa tavoitteeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pysähtymistä ja iloa uuteen viikkoon. ❤

   Poista
  2. Pysähtymistä ja iloa uuteen viikkoon. ❤

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top