Alehaukka iskee, mutta on sää(s)täväinen

torstai 16. kesäkuuta 2016

Olen ehkä vähän myöhässä tällä ilmoitusluontoisella asiallani, koska elämässä on ollut poikien kuskausta, kodin siivousta, ja löllöämistä. Tärkeä uutisointi siis unohtui, ennenkuulumatonta! Kesäalet OVAT siis vallan vallallaan monessa verkkokaupassa.

Itse katsastin kiinnostuneena Bootzin, Mangon ja H&M:n Stockan aarteet, mutta en sortunut tällä kertaa. Lindexin alet tsekkasin myös mutta sen valikoima taisi olla lähinnä alkukevään alen jäämistöä.

Poimin tähän pari suosikkiani alen anneista. Bootzin alesta: Gannilta tää ottais nää, jos tää ottais jotakin:

Klassinen pitsimekko ja klassinen tressi = mukavan oloista, tulisi varmasti käytettyä töissä ja vapaalla.Super söpö on myös tuo Marimekon yliolan käsilaukku nimeltään Kerttu!


Entä Wonderssin mokkanilkkurit? Näillä kelpisi tepastella myös syksyllä!!

Juu että jos jotain ostaisin, noita voisin harkita....

Koska jotain pientä kuitenkin sallin itseni ostavan, ostin & Other Storiesin mekon (joka tosin voi olla päällä jotain ihan muuta kuin mallilla...) Raporttia pukkaa!

http://www.stories.com/fi/Sale/Ready-to-wear/Dresses/Relaxed_Cotton_Dress/114723559-114384205.1


Tuollainen rento puuvillamekko kuitenkin näyttää kivalta, ja uskoisin että myös tuntuu kivalta. :D Ja mikä parasta, alle mahtuu myös viinitonkka!2 kommenttia :

  1. Jee, lisää vaatteita, joiden alle mahtuu viinitonkka! Tässähän kohta tulee jo valinnan vaikeus, mitä laittaisi päälle seuraavaan tapaamiseen :D Oisko kätevä vielä sellainen avokaulainen mekko sekä push-upit, niin että viinilasin saisi kätevästi rintojen väliin. (Mulla kyllä pitäisi olla xxl push-up -efekti, että tuo toimisi...)

    VastaaPoista
  2. Tuo kassi on kyllä ihan liian pieni piilottamaan mitään nestemäistä....
    Mekko on kiva, ootan jo kuvaa sun päällä (viinitonkan kanssa!)

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top