Prejuhannus

sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Siskon perhe on matkoilla juhannuksena, joten juhannusta piti juhlistaa etukäteen mökkimaisemissa...

Loistoseura, mökki, uudet perunat + savukala, salaatit, hodarit, kokko, lapsien ilo, uusi keinu, sauna & uiminen, aurinko, x+ c + y = ONNI 

OLi NIIN paljon naurua! Se, se oli parasta...jo, javist! Siitä olen iloinen, että me siskon kanssa revitään aika usein iloa sieltä mistä sitä ON!! Eikä se välttämättä helppoa ole, meillä ei ole aina ollut mikään helppo elämä, mutta ehkä juuri siksi me osataan tarttua hetkiin! Siitä olen super ylpeä! Toivon todella, että se kyky tarttuu lapsiinkin....

Ja se, että siskon mies sanoi: "oli ihanaa nähdä kun nauroitte ja olitte onnellisia". Se oli paras kohteliaisuus!
9 kommenttia :

 1. Olette ihania siskos kanssa. t. Emmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sisko on kyllä ihana juttu!

   Poista
 2. Eipä ole koskaan tullut mieleen viettää prejuhannusta mökillä. Me kun yleensä ollaan juhannuksena joko Espanjassa tai Pärnussa. Kuulostaa hyvältä teidän prejussit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitappa korvan taakse, ei hullumpi idea! Täytyy sanoa, että yhden käden sormilla voi laskea ne kerrat, kun EN ole ollut mökillä jussina.

   Iloa viikkoon!

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Oi kesän ja sisaruuden ihanuutta :) Kesä on kyllä elämän parasta aikaa ja juhannuksesta pitää ottaa ilo irti, vaikka sitten jo etukäteen!

  VastaaPoista
 5. Aivan mahtava prejuhannus teillä! Eihän sitä kukaan ole määrännyt, että sitä pitää viettää juuri kalenterin jussin. Meillä osuu tänä vuonna siihen juhannukseen esikoisen syntymäpäivä, joten mökkeily on pop! Ilman rantaa, mutta sekin riittää meille.
  Teidän haukusta on tullut jo tosi iso!

  VastaaPoista
 6. Ihan huippua onnea! Ja se kans, että te huomaatte sen <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top