Pyhä yksinkertaisuus

torstai 9. kesäkuuta 2016

Olen tällä viikolla joutunut luopumaan puuhastelusta ja pysähtymään ihan vain siksi että olen infernaalisessa flunssassa. Sellaisessa, jossa aamuisin olo on karmaiseva, kurkku raastinrauta, yöt menevät yskiessä ja lenkki koiran kanssa on ihmeteko.

Olen ottanut megapitkiä päikkäreitä mökin ullakkokammarissa kuunnellen katolla asustelevien  linnunpoikasten ensi rääkäisyjä. Ajatellut monen moista, lukenut dekkaria, syönyt herkullista lohikeittoa Hämeenlinnan kirjaston kupeessa. Ihmetellyt järvellä puhaltavaa myrskytuulta,  uiskentelevaa kuikkapariskuntaa, joka oli saanut yhden poikasen ja ihastellut koiraa, joka jahtaa perhosia.  Jutellut äidin kanssa syntyjä syviä saunanlauteilla ja nauttinut siitä, että joku toinen =äiti on välillä lenkittänyt koiruutta.

Olen saanut myös ahaa-elämyksen. ELämä on on yksinkertaista. Aika vähän tarvitaan elämiseen. Tekemiseksi riittää kirjastokäynti ja lounas, kävely metsässä, terassikahvit. Hyvä kirja, joita saa ihan ilmaiseksi kirjastosta. Kulhollinen lempikarkkeja (halvan salmiakkineliöt ja fazerin erikoissuklaalevyt ovat slurps). 

Yksinkertainen on kaunista. Kauneinta. Ja onnellinen on se, joka sen oivaltaa!
Oivaltavaa päivää!


Ps Kyllä Vogue-lehti sen tietää! "Our yearning for summer shows how much we are all craving freedom, warmth, a simpler life" - Vogue
Yksinkertaisen ihana kukkakimppu. Kiitos K!

6 kommenttia :

 1. Oikein hyvä oivallus.
  Luonnonkukkakimput on ihanuutta ja luonnon rauha.
  Huspois flunssa!

  VastaaPoista
 2. Ah, tuo on niin mun lempparisuklaa! Ja tottahan se on, yksinkertaisuus on usein parasta. Itse asiassa listauksesi on siitä hyvä muistutus, juuri tuollaiselta haluaisin lopulta kesälomani näyttävän. :)

  VastaaPoista
 3. Yksinkertaisuus tekee välillä todella hyvää tämän länsimaisen elämäntavan keskellä. Sitä huomaa äkkiä, kuinka tavara ja tekeminen eivät olekaan niitä suurimpia onnellisuuden lähteitä.

  Paranemista!

  VastaaPoista
 4. Tuo suklaa tekee onnelliseksi vaikka missä taudissa!
  Minäkin ylistän usein yksinkertaisuutta ja pieniä iloja. Niiden kanssa pärjää :) Toivottavasti pääset lentsusta pian!

  VastaaPoista
 5. Pikaista paranemista! Valtavan kaunis tuo kukkakimppu!!!

  VastaaPoista
 6. Paranemisia! Ihanalta kuulostaa kaikki tautia lukuunottamatta. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top