Suloista juhannusta

torstai 23. kesäkuuta 2016

Tänään on ollut ilon päivä. Olin kaukaa viisas ja juhannusruuat ostin jo eilen. Tiedossa on kalaa, hamppareita ja lettuja- jee. No more stressi!

No ärsyttävääkin oli, sain kivan juhannusyllärin ja pääsin poliisin "valokuvaan". Tiedossa siis rikesakko n 160. FUCK.  Mutta oma moka ja itseään saan syyttää. Miksi mulla on kiire tässä valmiissa maailmassa? Hyvä kyssäri. Katson siis peiliin ja hosulissuhan sieltä näkyy.


Sitten: mä en (melkein) kestä, ja kuitenkin hypin riemusta! Esikoinen teki pohjoismaisessa fudisturnauksessa täpötäydellä stadionilla 2 maalia kun ruotsalaiset vastustajat kaatuivat finaalissa 3-1!!!!!!!!!!! Niin ylpeänä upeasta pojasta, joka on niin paljon taitavampi kuin äitinsä koskaan. Hyvä näin :D!

Toivotan täten kaikille juhannusrauhaa ja -iloa! Nautitaan kesästä, luonnosta, juhannuskokosta, rentoudesta, juhannustaioista, saunasta, uimisesta ja grilliherkuista. Niin ja vihta pitää olla myös....heila puuttuu ;D!
6 kommenttia :

 1. Onnittelut fudarille mahtavasta suorituksesta ja äidille etevän lapsen kasvattamisesta! Nuo poliisin muistutuskirjeet eivät ole niin mukavia. Mä onnistuin kerran ajamaan kamerakuvaan äitienpäivänä ja siippa sanoi vasta jälkeenpäin, että kyllä hänkin olisi voinut minut kuvata. Se maksoi silloin 144 euroa kun meni päiväsakoille. Luojalle kiitos vielä silloin alaikäisistä lapsista.
  Ihanaa juhannusta myös teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kultainen. Oli kyllä ihan mahtavaa nähdä pojan ILO.

   Mutta joo kyllä niin harmittaa tuo sakko....Mutta ei auta itku markkinoilla, jos jotain positiivista niin se, että nämä olivat ekat sakot mulle koskaan. Oli jo aikakin ;)

   Mitä ihaninta juhannusta sinulle ja perheellesi!

   Poista
 2. Kuulostaa ihanalta sakkoja lukuunottamatta. Mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut jalkkistähdelle 👏🏻

  Ja teille kaikille oikein ihanaa juhannusta! Onhan sulla tuo kakkoskuvan hurmuriheila 💕

  VastaaPoista
 4. Onnittelut pojalle hienosta pelistä ja ihanaa juhannusta koko poppoolle!
  Harmi tuon sakon kanssa :( mutta siirrä se ajatuksissa johonkin ei avattavaa lokeroon.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top