Hetken elelemme kaupunkilaishiirinä

maanantai 4. heinäkuuta 2016

Jei, olemme palanneet metsän uumenista sivistyksen pariin ihmisten ilmoille. Oli jo aikakin! Mutta koska metsäkansaa olemme, kyse on vain hetkellisestä tauosta ja loppuviikosta palaamme takaisin metsäläisiksi. Metsäläisenä on kiva olla :)!!

Mutta kivaa täällä kaupungissakin! Oli kauhean kivaa tulla kotiin koska joku urpo oli unohtanut viedä roskiksen  ja nyt kämppä on täynnä ziljoonittain (%&/((&())(() banaanikärpäsiä. PÖH!!  Ja ikävintä tässä on se, että ötökät eivät tartu ansoihini esim teippeihin ja etikkakippoihini. Pöh!

Kivaa on kunnon suihku oikeassa suihkussa. Helpommin tehty lounas, kun laitteet ovat kohillaan. Sovitut treffit ystävien kanssa. Lehdet. Tietokone. Huominen kampaaja (tukka petolinnunpesä).

Epäkivaa banaanikärpäskämppä, pyykkivuoret.  Mut noi on pientä.

Eli elämän ilot ovat tässä ja nyt. Ovat ne! 


Kesäiloa!! 


8 kommenttia :

 1. Jep! Ei kivaa, siis ne kärpäset. Eikun ämpäreittäin ansoja ympäri taloa ;-)
  ja iloa pyykkipäivään ym. Kaupungissakin on kivaa kesällä ja kotona myös kun voi toimia rennolla otteella ja aikataululla :-)
  Kivaa viikkoa!
  //Johanna

  VastaaPoista
 2. Jep. Elämä on- kärpäsineen ötököineen ja kaikineen - valitettavsati ne kaikki pitää vain hyväksyä :D!

  Kaupunki erittäin jees. Valonsäteitä löytyy

  Ihanaa viikkoa, kultainen.

  VastaaPoista
 3. yh, banskukärpäset on inhoja. Mutta ne on pientä kaiken Suuren rinnalla, eikö??!! <3

  VastaaPoista
 4. Kiva paita :)
  Minä vieläkin puurran töissä, tosin nyt on jo aamukampa käytössä :)

  VastaaPoista
 5. Täällä myös kotiuduttu hetkeksi :) Jännä miten sitä selviää viikkotolkulla mökkioloissa, mutta kyllä se vessanpönttö, suihku ja normikeittiökoneet on vaan niin kivoja. Mutta onneksi niistä saa taas nautti riittämiin syksyn, talven ja kevään.

  Ei kiva noi kärpäset, mutta ehkä samaa unohdusta ei tule tapahtumaan toiste :D

  VastaaPoista
 6. Kesä on kivaa sekä maalla että kaupungissa. Elämän helppous on kivaa kaupungissa, mutta mökkeilyssä on aina oma viehätyksensä. Mukavaa heinäkuuta!

  VastaaPoista
 7. Mä en ole vieläkään päässyt mökille. Pieniä käyntejä leirintäalueelle ei lasketa. Itse kun en ole niillä yöpynyt. Saunonut ja hengaillut vain. Lapset nuorinta lukuunottamatta ovat päässeet Pärnussa ja Lahdessa isovanhempien kanssa vaunuun/autoon nukkumaan. Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top