Hulvatonta

maanantai 25. heinäkuuta 2016

Olo on edelleen turpea viikonlopun höpsöttelyn, kittailun ja herkuttelun jälkeen, mutta se tekee minut iloiseksi.

Tammerfest oli hauska kokemus pitkän mökkeilysession, perheilyn ja relan jälkeen ja teki hyvää. Oli sosiaalista,  hyvää ruokaa ja ensiluokkaista hupsuttelua. Kaikkea juuri mitä nyt tarvitsin.

Otimme Tampeesta kaiken irti; kävimme shoppailemassa, drinkeillä, syömässä. Siitä olen iloinen, että meillä synkkasi tosi hienosti - matkan toiveet/tavoitteet kohtasivat. On aivan mahtavaa, että voi aikuisiällä löytää uusia ystäviä.

Yövyimme Hotelli Tornissa, joka oli varsin mukava kokemus. Huone oli rennon viimeistelemätön betoniseinineen ja mitä tärkeintä sänky sisälsi mitä muhkeimpia tyynyjä. Alkuilta meni tyynyjä nojaten, kuoharia siemaillen ja kuulumisia vaihtaen. Tunnelman kohottaja saatiin kännystä ja illan biisi oli (meille) Sannin Vahinko (niitä ei sitten kuitenkaan sattunut....hyvä niin.) Illan teema oli kukkaistytöt meets Hansu ja Pirre, olin löytänyt Glitteristä meille kivat seppeleet. The ilta vaatii mielestäni aina jotain REKVISIITTAA. 

Prinssejä ei löytynyt, mutta hauskaa seuraa ja drinkkejä sateli. Ja lapsellisuus, se on niin mahtavaa! Miten hauskaa voikaan olla, kun on aivan hupsu! Tosi hauskaa, sen vain sanon.

Kiitos Tampere, olit virkistävä ja lämminhenkinen, jopa kodikas. Miehesi kohottivat itsetuntoani. Vieraanvaraisuutesi oli sydäntälämmittävää ja tarjoilusi hyvää.  Lapsesi kauniita ja rakennukset viehättäviä. Ja jokivarsi oli IHANA.
Siunausta elämääsi.


See you soon!

5 kommenttia :

 1. Hupsuttelu on hyvä, jatka samaan malliin :) t. E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos E, siinä olen hyvä joten jatkan harjoituksia :)

   Poista
 2. Just hyvä! Aina ei tarvitse ottaa itseään niin vakavasti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peukku hupsuttelulle. ;) Joka itselleen nauraa, se parhaiten nauraa!

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top