Elokuun tuulahduksia

torstai 11. elokuuta 2016

Otteita:

- pojat tulivat viikonloppuna kotiin Italian matkaltaan ja kyllä siinä meinas itku päästä, niin kiva oli nähdä. Halattiin ja taas halattiin. Sain hauskoja tuliaisia mm. jättikokoisen kävyn, basilikalla maustettu farfallea ja upeat rannekorut. Tottakai heti tehtiin niiden lemppariruokaa spagettia ja jauhelihakastikettakin - se alkaa olla jo traditio -  seuraavana päivänä porkkanasosekeittoa (pyynnöstä). Hyvä ruoka parempi mieli.....Muutenkin tuntuu jotenkin oikealta, kun ne ovat taas täällä. Vaikka hulinaa, nahistelua ja mökää piisaa....
- otin (semitehokkaan) ryhtiliikkeen kohti arkea: pojille varattu parturit, kouluvaatteet katsottu täksi viikoksi, kämppää siivottu, todistuksia etsitty (yksi tosin kateissa iik &a;)()/)/5¤&&!!!)
- hyvin pitkään vaiheessa ollut kämppä alkaa näyttää jo kodilta. Ihan mainio keksintö nämä kaupunginosien omat FB- kirppikset. Oman kokemuksen mukaan ANNETAAN -osio on tehokas kuin mikä. 

- H&M katalogi postilaatikossa ja melkein tunnen miten lämmin aurinkoinen syyspäivä ympäröi minua. Tykkään syksystä, olen syksystä tykkääjien kurssin priimus, ja tämän hetkinen työttömyys tietysti vaikuttaa siihen ettei oikea "arki" kolahda meihin niin kuin aiempina syksyinä
- ostin uuden kalenterin, johon aloin merkata syksyn menoja...
- Helsingin kultturitarjontaa kartoitettu ja lippuja tilattu

Tästä se taas lähtee. Voimia, energiaa, (sopivasti) täyttyviä kalentereita, porkkanasosekeiton tuoksua,  ja valoa arkeen, ihan jokaiselle!

Kuolaamista Zarassa

Zaran kukkapaitis ihastutti


Hei, sinne jäi kesähypyt ja-vapaus :D

3 kommenttia :

 1. Kivat tuulahdukset :) Niin se loma meni, mutta minä ainakin vietän vielä kesää tämän kuun loppuun. Ihana kyllä tuo kukkapaitis <3

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, että on näitä muitakin syysihmisiä! Kyllä tämä vaan on niin parasta aikaa!

  VastaaPoista
 3. Arvaa vaan ollaanko etsitty todistuksia :D Meillä niitä on peräti kolme hukassa. Kuopus oli asiasta jo niin stressaantunut, että piti laittaa Wilmaan viestiä, että aikuinen on nähnyt sekä hukannut sen.

  En ole syksyihminen lainkaan, mutta toivottavasti tuli aurinkoinen, kuulas ja raikas syksy. Viime syksynä jopa minä innostuin syksystä, kun viikonloppusäät olivat ihan älyttömän kauniit. Mutta sinänsä arjen rutiinit ja järjestys ovat erittäin tervetulleita.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top