Favorite Budget Beauty

perjantai 16. syyskuuta 2016

Näitä juttujahan on aina säännöllisin väliajoin naistenlehdissä ja tovi sitten luin jutun erään bloggarin favoritemeikeistä edullisien sarjojen osalta.
Ultimate kasvojen raikastus: Zaran "silmälasit" ovh 12 eur

Olen aina käyttänyt meikkejä sekä edullisisten ja hiukan kalliimpien meikkien sarjoista, lähinnä  tuotteen pigmentti tai toimivuus on mulle se ohjaava tekijä. Myös helppokäyttöisyys on se juttu, mulla ei ole (aikaa, kärsivällisyyttä eikä) energiaa hölvätä itseäni monia minuutteja peilin edessä aamuisin. 5 min on ihan maksimi!

Tässäpä siis listaus edullisista suosikkikosmetiikkatuotteistani, joita käytän lähes päivittäin.

  1.  IsaDoran neljän sävyn luomiväripalettien voittanutta ei itselleni markettisarjoissa ole. Paitsi ehkä saman brändin muut paletit ;) Pitoa ja pigmenttiä riittää.
  2. Kaikki MaxFactorin ripsarit eivät tietenkään ole hittejä, mutta suosikkejani on esim False Lash effect -mascara, sekä Mastepiece  -mascara. Näihin voi luottaa tilanteessa kuin tilanteessa! 
  3. Lumenen irtopuuteri on kulkenut meikkipussissani jo... ööh.. kymmenisen vuotta? Se peittää sopivasti kiillon, mutta ei tee ihoa tunkkaisen näköiseksi ja on helppo levittää puuterisiveltimellä, vipalla puuteria tulee vähän liikaa. I love!
  4. Maybeline huulipuna...kauniit sävyt ja mattapito....pysyvät päällä kuin tauti!!
  5. Maybeline Fit me- peitevoide on loistava.
  6. Isadora tai HM poskipunat. Ei ole syytä ostaa kalliimpaa merkkiä kun ko. sarjoilla on hyvät sävyt ja pigmentit.
  7. H&M voidemmaiset luomivärit. Pito on ihan parasta a-luokkaa ja värit levittyvät pehmeästi ja hyvin sormella! 
  8. Sally Hansen - kynsilakat

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top