Muotikoordinaattorin riehakas paluu

torstai 1. syyskuuta 2016

Heippi vaan kaikille, muotikoordinaattorinne on vihdoin ja viimein (onneksenne) palannut sorvin ääreen olympialaisten, sidukan, käristettyjen makkaroiden ja porsaankylkien ääreltä. Huh otti kyllä paluu koville, toisaalta velvollisuus ja vahva ammattitaito kutsuivat (ja sähköpostit Laihialta- terkkuja vaan!).

Erityisen koville otti olympialaisten putki, oli ihan pakko seurata karvaisia, lihaksikkaita reisiä, piukkoja peppuja, pinkeiksi treenattuja yläkroppia ja viimeisten trendien mukaisia hiuskuontaloita. Myös se jatkuva (juoma)tankkaus ja valvominen otti koville, onneksi olin treenannut hommaa jo alkukesän, joten valvomishuippukuntoni oli huipussaan. Hupsista, miten tämä juttu menikin ihan sivu-urille...mennään itse asiaan.
 
En haluaisi olla se, joka kertoo teille huonoja uutisia, mutta kesä on melkein ohi, hyvät naiset. Olen pahoillani, mutta se on totta. Sanomme siis hyvästit helpolle kesägarderoopille - sandaaleille, varvastossuille, topeille, sortseille, maksimekoille - ja huikkaamme tervetuloa neuleille, saappaille, pitkille housuille. Jep, en minäkään ole (vielä) tästä hurmioissani.  
Ei niin paljon pahaa ettei jotain hyvääkin. Olen ahminut naistenlehtiä, joissa hehkutetaan syysmuotia - ja se vaikuttaa käytännöllisemmältä ja nätimmältä kuin aikoihin!! Paljon kivaa on pinnalla:
  1. Leopardiprintti. Leopardikuosi on joka toinen vuosi pannassa ja joka toinen se palaa muotiin. Arvaat varmaan, kumpi kausi on nyt meneillään. Jos et halua pukea itseäsi leoparditakkiin, täplitä tyyliä pienillä asusteyksityiskohdilla. NOU NOU on tosin leopradiprinttitrikoot, NE EIVÄT IMARTELE KENENKÄÄN VARTALOA!!! Ei ei ja vielä kerran ei!
  2. SAMETTI! Syyskauden luottomateriaali on taas täällä. Nyt muodikasta on verhoutua viettelevään samettikankaaseen päästä varpaisiin. Esim  & Other Storiesin samettikollari miellyttää:& Other Stories | Velour Sweatshirt
3. Pliseerattu mekko on bäck (vai oliko se koskaan poissa?) ja se näyttää kaikkien päällä hyvältä. Erityisen oivaa on se, että se peittää kesämakkaroiden turvottamat muhkurareidet - jos joku nyt niistä kärsii...

 


Jep. Kyllä me tästä (syksystä) yhdessä selvitään!
Laitetaan soimaan myös hyvää musaa, niin johan helpottaa. 
Hah:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top