Pieleen menee...

keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Jokin kumma helevatin huononilman lintu on lennellyt viime aikoina meikäläisen pään päällä. Kaikki tuntuu menevän pieleen....

Launtaina kuopuksen juuri korjauksesta saatu kännykkä varastettiin. Poika oli surkeana. Lappuja kirjoiteltiin läheisille ilmoitustauluille ja pojat harmitusta yritettiin loiventaa. "Asiat selviää!" oli mottona.
 

Maanantaina eräs epämiellyttävä ja aggressiivinen henkilö ilmaisi raivonsa minua kohtaan. Jos hänen purkauksessaan oli osa syytäkin, ulosanti oli täysin ylimitoitettua ja kaikkein tavoin loukkaavaa, henkilökohtaisuuksiin menevää, ja YLI. Perkele! Nyt alkaa pinnani loppua, koska tämän temperamenttisen ihmisen purkauksia olen saaanut kokea ennenkin. Ensi kerralla varmasti alan kirkua.

Päätä särki, popsin buranaa. Kävin pakoitettuna teatterissa (sovittuja menoja ei peruta) - ja Ulla Tapaninen kyllä pelasti iltani.


Tiistaina olin ihan hemmetin huonolla tuulella. Olin jotenkin niin epätasapainossa eilisesta "riidasta" (jossa tosin olin maltillinen enkä provosoitunut, pysyin solvauksien yläpuolella vaikka tuskallista oli), että kaadoin kahvit 3 kk uuden läppärin päälle. Itketytti, v-tti. 


Kalliita ja tärkeä juttuja, sinne meni mm. uusin juuri viilattu CV ja avoin hakemus. Voihan Vi-du. 

Sitten auton katsastus. Onneksi auto meni katsastuksesta läpi vaikka "kreppoja" oli ja korjaustahan ne vaativat. Tapasin ystävän lounaalla (vaikka olisi tehnyt mieli peruuttaa),  lounas meni alas ylihyvin...ei näköjään ongelmia ruokahalussa :)

Hössäsin, pakkailin, hain pojille ranskiksia ja kalapuikkoja kaupasta.
 

No ei niin huonoa ellei hyvääkin, tää tyttö lähtee tänään matkoille, kyseessä on ns. "määmatka". Otin äkkilähdön Turkkiin kun halvalla sai. 300 eur oli musta aika hyvä diili!

Jos et tiedä mikä on "määmatka" niin alla Henriikka Rönkkösen lanseeraaman matkan määritelmä

"Määmatka on romanttinen ja rentouttava reissu yhdessä oman matkalaukun kanssa ihan minnepäin maailmaa vaan. Määmatkalla on tarkoitus helliä omaa itseä ihan mielin määrin ja antaa sille kaikkea, mitä se milloinkin haluaa, vaikka ummetuslääkettä tai suklaakakkua."


-Henriikka Rönkkönen, 30, määmatkalainen-


Pilvet alkavat kerääntyä. Taivas repeilee. Pahan karman tumma pilvi makaa ylläni. Mitä seuraaksi? Venäytän selkäni matkalaukkujonossa? Passini katoaa? Lentokenttäbussin rengas puhkeaa? Saan kuumat kahvit päälleni lentokoneessa? Kompastun suomalaisen turistin spandeksisiin pyöräilyhousuihin? Popsin suuhuni salmonellaan sisältävää ruokaa? 10 kommenttia :

 1. Alkuviikko näytti kyllä kaikki huonot puolensa, mutta eiköhän tuo matka piristä! Tavarat kassiin ja menoksi, hyvää matkaa!

  VastaaPoista
 2. Hahaa ;-) Se on kyllä kumma miten nuo epäonnen hetket aina kasaantuu jonoksi asti. Onneksi pääset Mää-matkalle :-) Turkissa aurinko paistaa ja mieli virkistyy. Nauti matkastasi!!!
  //Johanna

  VastaaPoista
 3. Tai sitten sä vietät ihan helavatin uoean määmatkan 😊 Ihanaa ja rentouttavaa matkaa, määkin haluan matkalle 💕

  VastaaPoista
 4. Kännykkä ja läppäri - voih... I feel your pain! Mutta jospa määmatkasta tulisi sitäkin parempi! Puss ja aurinkoa!! ♥ Ja KYLLÄ ne asiat selviää!

  VastaaPoista
 5. ÄÄÄÄ, tuota epäonnen määrää MENNEISYYDESSÄ. Tuohon se loppui.
  Nauti matkasta!

  VastaaPoista
 6. Voi harmi tuon kännykän ja läppärin suhteen :(
  Valohoito Määmatkalla tekee varmasti hyvää. Hyvään hintaan bongasit matkan.

  Ihanaa reissua!

  VastaaPoista
 7. Ihanaa lomaa! Lomastasi tulee niin ihana, että sitä ennen jouduit kärsimään. Muuten me muut kuoltaisiin kateudesta. (oikeasti toivon, että kännykkä löytyy ja asiat järjestyy)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille teille ihanille ja kultaisille hyvän matkan toivotuksista. Puss!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top