Ensitreffit Alttarilla

tiistai 11. lokakuuta 2016

Ensitreffit Alttarilla on siinä mielessä yllättävä sarja, että  se on näin kolmannella(kin) kaudella, välillä lässyttävästä ja saarnaavasta asenteellisuudestaan huolimatta aidosti viihdyttävä ja kiinnostava tiistai-illan ilo.

Tällä kaudella on mielestäni saatu kehiin mielenkiintoiset parit, joista riittää kahvipöydässä keskusteltavaa ja samalla sisäinen keittiöpsykologini nauttii täysillä.


Muutama (tärkeä) itseoppisen keittiöpsykologin huomio:
- sarjan ekasta jaksosta lähtien suosikkinani olleesta Tiinasta on kuoriutunut psykedeelinen "Justiina", viime tiistaina suuni kirjaimellisesti loksahti auki, niin hämmästynyt olin. Mitä väliä sillä on- onko feta "välimerellistä salaattijuustoa" vai vuohenmaidosta tehtyä aitoa FETAA? Mitä väliä jos toisella on erilainen tiskiharja? "Banaanin pitää olla raakaa"?   Jos pintaremontissa kuitenkin pitää käyttää runsaammin vettä, voisiko lattian suojata paremminkin kuin parilla pikkupyyhkeellä?  Kaikki pikkiriikkisenkin pienet asiat pitää olla piirun tarkkaan juuri niinkuin hän sanoo. Tiinatiinatiina......en tiedä onko kyse tv-sarjan kuvauksesta/lavastetuista tilanteista  vai mistä, mutta pelkään että Samuel juoksee pian niin kauas kuin pippuri kasvaa ja syö siellä rauhassa välimerellistä fetajuustoaan ja pussitettua salaattisekoitusta (kyllä minä niitä käytän, eivätkä ne musta ole "vetisiä")!!  
- POSITIIVISTA: Tiina tiedostaa oman kontrollifriikkiytensä hyvin ja kommentoi sitä -> pisteet siitä. Keittopsykologi Elisa neuvoo: "anna liekaa Tiina myös Samuelille ja relaa! "
- Samuel: " Sinä olet varsin hauskan ja fiksun tuntuinen mies. Pistä Tiinalle kampoihin heti please. Onneksi et vaikuta tossun alla -mieheltä, vaikka kiltti oletkin. Uskon, että te olette mitä loistavin pari."
- kivaa on ollut nähdä, että Milla ja Kimmo ovat pikkuhiljaa tykästyneet toisiinsa, mutta miten homma etenee kun toinen mennä viuhtoo ja toinen odottaa ruoan kanssa kotona?
- Heidistä ja Mikosta näkee ihan selvästi, että heillä on hyvä olla yhdessä ja rakastuneita. Heidi sanoi viime jaksossa ne maagiset sanat, jotka minäkin haluisin joskus kuulla;  "tunnen itseni rakastetuksi." Snif.
- on ollut ihanaa huomata, että pariskunnat näyttävät aidosti olevan tosissaan mukana, yritystä löytyy! Hyvä!  

Katsotko sinä ko. sarjaa? Ajatuksia?
Hyvää tiistaita kaikille!

6 kommenttia :

 1. katson; tytöt pakottavat :)
  Niiden mielestä jotkut kohdat ovat niin sulo-pulo-höpös-pöpöläisiä että paikat irtoavat hampaista, mutta saadaan hyviä ihmissuhudekeskusteluja aikaan.
  En ole aiemmin katsonut, niin että ihan mielenkiinnolla ja vähän yllättyneenäkin seuraan. Ei hullumpi tapa viettää tiistaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah. lutusta, että tosta on tullut äiti-tytär hetki, ja varmasti myös hedelmällisten keskusteluiden inspis.

   Toi konsepti on yllättävän koukuttava, ja ne keskustelut kamujen kanssaa iheesta ihan parhaita!

   Poista
 2. Mä en tällä kaudella innostunut ensitreffeistä. Ehkä siksi, että ajattelin sen olevan jo niiden kahden ekan kauden toistoa. Ja toisaalta olen jumittunut moneen muuhun sarjaan pitkästä aikaa.
  Keittiöpsykologisointi on mun mielestä aina paikallaan ja just tuo parisuhteiden pysyvyyden spekulointi on hauskaa :)

  Suukkoja päivään! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keittiöpsykologi on mustakin aina paikallaan ja erittäin hauska ajanviete (kertooko tää jotain mun omasta elämästä tai sen sisällöstä, kuka tietää ;)!)

   pUSUJA!

   Poista
 3. Minulta on nyt rästissä kaksi viimeisin jakso. Mutta siis katson. Minusta nämä parit ovat kaikkein "sopusointuisimmat" sekä itsensä kanssa että suhteessa toisiinsa. Jännäähän se on nähdä, että miten se arki sujuu ja kestääkö suhde.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, fiksuja tyyppejä kaikki ja sinut itsensä kanssa....Ja oikeastaan tosi symppiksiä kaikki....

   Todellakin jännityksellä minäkin seuraan miten tossa käy, vaikka huhuja olenkin jo kuullut ;) (en viitsi nyt spoilata kenenkään iloja.)

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top