Hups ajatukseni pikahyppäsivät ensi kesään

torstai 13. lokakuuta 2016

Kuvat http://www.vogue.com/fashion-shows/spring-2017-ready-to-wear/j-crew/slideshow/collection#21


Anteeksi häiriö, tässä vaiheessa vuotta sitä pitäisi hehkuttaa syysmuotia, mutta lempparimerkkini (jota en kuitenkaan ostele, koska merkillä ei edelleenkään ole EU:n alueella sijaitsevaa nettikauppaa) J.Crewin tuleva kesämallisto 2017 sai sydämeni pompahtelemaan. Mitkä raikkaat värit ja leikkaukset. Erityisesti tykästyin noihin mekkojen röyhelöihin!

Mikä ihaninta mallisto esiteltiin muotiviikoilla tavallisten aikuisten naisten toimesta, esittelijöinä ei siis ollut ylilaihoja tyttöjä vaan aikuisia naisia! Olen aikuinen ja aikuisena naisena ärsyyntynyt koska liian usein sitä joutuu katselemaan alipainoisia malleja kaikenmaailman kissakujilla/lehdistössä. Koska tuleva asiakas on se vaatteen ostaja, mielestäni vaatteita pitäisi myös esitellä tavallisten aikuisten naisten toimesta! Siinähän sitä istuvuutta tai mallia pystyy oikeasti arviomaan.


Näihin J.Crew tyyppisiin (ja itse asiassa myös Lindexin syysmalliston) naisiin sitä pystyy samaistumaan, toisin kuinluonnottoman laihoihin teinityttöihin muotinäytöksissä. Mikä hauskinta J.Crewin malleilla näyttää olevan hauskaa! He eivät ole robotin näköisiä objekteja vaan hassuttelevia naisia, oman elämänsä subjekteja! Hurraa! Niin tykkään ja peukutan!Nuo rimpsut!!

4 kommenttia :

 1. Mieluummin sitä näitä kesävaatteita katselee kuin syksy- ja talvivaatteita. Paitsi, että tänä aamuna on ihan pakko etsiä jostain paksummat hanskat tytölle eskariin. Tai ehkä vain parit (eripari) sormikkaat päällekkäin. Syksy taas yllätti perheenäidin...

  VastaaPoista
 2. Mieluummin sitä näitä kesävaatteita katselee kuin syksy- ja talvivaatteita. Paitsi, että tänä aamuna on ihan pakko etsiä jostain paksummat hanskat tytölle eskariin. Tai ehkä vain parit (eripari) sormikkaat päällekkäin. Syksy taas yllätti perheenäidin...

  VastaaPoista
 3. Isot peukut sille, että tavalliset naiset ovat malleina! Todellakin näkee paremmin sen vaatteen istuvuudenkin :) Ja mullakin kyllä ajatukset käy välillä jo kesässä. Eihän siihen enää niin pitkä aika ole, eihän... (tai sit on)

  Puss ja hyvää viikonloppua! ♥

  VastaaPoista
 4. Voittamaton muotikoordinaattori! Ihania rimpsuhelmoja, en voi olla palaamatta näihin kuviin. En ollut ikinä kuullutkaan tällaisesta J.Crew'sta, ja heti tuli paha pakkomielle. Olen huolimaton pukeutuja itse, mutta rakastan kauniita vaatteita joissa on joku idea. Kiitos tästä!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top