Weekly Report

keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Hupsista keikkaa, mennään jo keskiviikossa ja viikkoraportti täysin hunnigolla - jostain syystä elämässä tuntuu olevan niin paljon kaikkea nyt. No tuumasta toimeen, eihän se oli niin justiinsa, muutama päivä sinne tänne :D

Viikko oli kulttuuripainoitteinen, keskiviikkona yllätin siskon ja vein hänet teatteriin, kyseessä oli Q-Teatterin Kevyttä Mielihyvää. Valitsin siskolle juuri tämän näytelmän Q teatterin vuoksi,  onhan sen produktiot jonkinlainen laaduntae, mutta..... Kevyttä mielihyvää oli hyvin outo ja hämmentävä esitys. Se ei ollut kevyttä eikä mielihyvää, paitsi ehkä Tommi Korpelan katselu- onhan tuo karismaattinen mies ilo silmälle.  Mutta näytös, oli kuin koko ajan kuin olisin katsellut sekoitusta omasta painajaisesta ja Päiväni murmelina-leffasta. En ymmärtänyt, eikä kukaan muukaan seurueesta.

VIIKON HIMOTUS: Ihana valkoinen tekoturkistakki Zarasta. En kuitenkaan ostanut   :D

VIIKON ILO: Kävin katsomassa päivänäytöksessä uusimman Bridgetin ja olihan se kerrassaan hauska ja viihdyttävä! Kyllähän se kolahti (vaikka Reneen kasvot olivat hämmentävän kireät), Bridget Jonesin maailma on kuin herkullinen kermakakku, jossa päähenkilö kamppailee ja kompuroi ympäristön odotusten ja omien toiveitteinsa ja tavoitteidensa kanssa!  Ehkä juuri se tuttuus kolahtaa, onhan sitä itsekin välillä kompuroinut....:D

Hiukan annan palautetta päiväleffan lipun hinnasta -  järkyttävät 15 eur!!! Oikeasti kohta ei enää raaski käydä leffassa :(

VIIKON ILO KAKSI: Bridget Jonesin 4. päiväkirja ilmestyy lokakuussa!! Jee!

VIIKON HERKKURESEPTI:  Yhteishyvä-lehdessä ollut kasvistangine! Helppoa ja niin herkkua - ei tosin poikien mielestä (ruusukaalien vuoksi)!
 Kasvistagine

Loppuviikon kruunasi mökkireissu isolla porukalla, oli hauskaa ja NIIN lumoavan kaunista.

VIIKON SURU: Ihmisen itsekkyys ja omaan napaan tuijottaminen - suoranainen kostaminen. En ymmärrä.

Iloa viikkoon murut!

20 kommenttia :

 1. Ihanaa sapuskaa. Pitää kokeilla! nam.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Tein tota Tanginea jo kolmatta kertaa...

   Poista
 2. bridgetti varaukseen kirjastosta! Ei ollut tullut mieleenkään, että siitä vieläkin ilmestyisi uusia osia.

  Tuossa olet oikeassa, ettei leffassa oikein raski enää käydä. Teatteri alkaa olla halvempi harrastus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä iömestyykö kirja suomalaisena vielä lokakuussa, muuten pitää lukea englanniksi 😊 aiheeena on Bridgetin lapsi..

   Poista
  2. En tiedä iömestyykö kirja suomalaisena vielä lokakuussa, muuten pitää lukea englanniksi 😊 aiheeena on Bridgetin lapsi..

   Poista
 3. Apua, en tiennyt, että Bridgetiltä ilmestyy uusi kirja, jihuu. Kai sitä enkunkielisenä heti saa Suomestakin, ettei tarvitse tilata Enkkulasta?

  Ihanaa päivää. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään, mutta nyt selvisi että kirja julkaistaan englanniksi 11.10- eli enkkulasta vain tilaamaan kirjaa mars :D!
   Ihanuutta sinnekin!

   Poista
 4. Jee, monta kivaa juttua. Mutta leffalippujen hinta on tosiaan karsea - jotain rajaa sillekin...
  Mä aina odotan näitä sun viikkoraportteja, tykkään näistä(kin) ♥

  Ihanaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskomattoman hintaisia leffalippuja!! Suu loksahti lippukassalla :P
   Kiitos muru, rapojen tekeminen on iloni!

   Poista
 5. Siis mitä, 15 euroa päivänäytökseen??? Meillä täällä mansessa pääsi sunnuntaina prime time- näytökseen 14 eurolla.

  Olisit tuon takin vain kotiuttanut, niin ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ihan uskomatonta. Syynä tosin kaiketi oli tennispalatsin superhyper hieno uusittu sali, jossa on kaikki viimeisimmät ääni ja kuvatarkkuusjutskat. Mutta silti....

   Vähän jäin miettimään takkia, mutta se oli tosi heppoinen vuoreltaan..

   Ihanuutta viikkoon!

   Poista
 6. Viikkosi kuulosti mukavalta. Teatteriesitykset ovat aina arpapeliä ja joskus joutuu sitten katsomaan sellaista, joka ei olekaan ihan oman maun mukaista. Onneksi tuntui, ettet ollut ainoa, joka sitä ei ymmärtänyt.
  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näytäntö on saanut kovin ristiriitaisia arvioita, HS tosin antoi erittäin hyvät arvostelut...mutta mielipiteitähän nämä kaikki tyynni.
   Ihanuutta syysviikkoon!

   Poista
 7. Viikkosi kuulostaa mukavalta. Pitäisi itsekin käydä tuo Bridget Jones katsomassa, niin paljon ihmiset on sitä kehuneet. Mun ensireaktio oli kyllä, että en ainakaan mene katsomaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi Bridget- leffaa hyvänmielen tuottajana- luulin juonta heppoisammaksi...;D

   Iloa viikkoon.

   Poista
 8. Viikkosi kuulostaa mukavalta. Pitäisi itsekin käydä tuo Bridget Jones katsomassa, niin paljon ihmiset on sitä kehuneet. Mun ensireaktio oli kyllä, että en ainakaan mene katsomaan..

  VastaaPoista
 9. Kyllä pitää päästä Bridget katsomaan! Ja aikanaan myös lukemaan... On se vaan sellainen hörhö, johon samaistun minäkin.
  Virkeää loppuviikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah mäkin samaistun moiseen höseltäjään ja rakkauden etsijään. Mee ihmeessä katsomaan toi leffa, tykkäät varmasti :D

   Puss.

   Poista
 10. Kyllä, mäkin rakastan viikkoraportteja. Pitäisköhän aloittaa oma. Olis syy ottaa käyttöön kaunis muistikirja, et muistais mitä on tehnyt.

  Päivälippun hinta pökerrytti. Täällä meillä pääsee leffaan kympillä iltaisinkin.

  Ihailua taas ruokakokeilusta! Sä olet niin epänirso että oksat pois. Mulla on tää laste ennakkoluulo itselläkin... JA turhaan. NIin hyviä kokeiluja ollut viime aikoina.

  VastaaPoista
 11. Pitäisi ehtiä katsomaan Bridget. Leffalippujen hinnoittelu on jo pitkään ottanut päähän. Tosin aika monessa muussakin paikassa on se, että 50€ ovella ei riitä sisäänpääsymaksuksi meidän perheeltä :( Vieläkin on viime kesältä mielessä, kun ajattelin että käydäänpäs uudestaan Ähtärin eläinpuistossa ja edellisellä kerralla jäi se kotieläinpuisto pikaiselle läpijuoksulle. Noh, hinta olisi ollut 77€ +45€ kotineläinpuistosta eli 122€. Todellakin jäi käymättä.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top