Weekly Report

maanantai 31. lokakuuta 2016

Viime viikolla mulla OLI SUURI AIKOMUS päästä punttisalille- edes kerran.
No viikko meni suit sait vikkelään ja vasta perjantaina löytyi aikaa. Valmisteluni olivat perusteellisia: laitoin heti aamusta punttisvaatteet päälle, pakkasin treenikassin ja tukan iloiselle miniponnarille. Lähdin kirjastoon/lähikauppaan ja tarkoitukseni oli vielä heittää ostokset kotiin ja lähteä sitten urheilemaan. No, tulin kaupasta kotiin, muistin sitä tätä ja tota, huomasin naputtelevani yhtä tärkeää juttua koneella juoksutrikoot päällä! Eli punttis jäi välistä.....Että tällainen alku "mun urheilu-uralla". (Toim huom. tein kyllä idolini Adrienen kanssa venyttelyn, eli en mikään totaalilaiska ole :D.)

No uusi viikko uudet kujeet ...eli jospa vaikka tällä viikolla??

VIIKON YLLÄTYS: Komea tumma tuntematon mies pyysi minua facebook-ystäväkseen. Oli ulkomaalainen. Olisin saattanut suostua, mutta hänen nimensä näytti kirjoitettuna ranskalaisitämaisenravintolan äyriäisaterialta. Millä kielellä olisimme kommunikoineet?VIIKON JALKINE: Kumisaappat olivat kova sana tällä viikolla kun satoi miltei joka päivä.

VIIKON KIVOIN BLOGIJUTTU: Syyspukeutumisesta. Cup of Jo blogissa. Kuinka voikaan yksinkertainen olla kaunista. Inspiroiduin!

VIIKON LEIPOMUS: Kaurasämpylät, jotka ovat aina niin hyviä että syömme ne poikien kanssa samana päivänä KAIKKI. Ja se tuoksu, joka kodissa leijailee!
  

VIIKON RESEPTI: Valion uutuus Mifu ruokarae kiinnostaa ja on tämän viikon agendalla. Mifua en ole vielä kokeillut! 


VIIKON HIMOTUS: HM:n ihana teltta johon voisi hautautua talven ajaksi. Pitäisi vielä hipelöidä mekkoa kaupassa; onko materiaali pehmeää vai kutittavaa. Kutittava neule on kauhistus!! Hinta 39,90 Eur
3 kommenttia :

 1. Toi neulemekko olis ihana! Paitsi että mun pituudella varustettuna näyttäisin joltain puutarhatontulta. Mutta se näyttää niin supermukavalta... Sohva, kirja ja toi mekko, lasissa vähän (tai paljon ) viiniä. Aah :)

  Tsemppiä uuteen viikkoon! ♥

  VastaaPoista
 2. Hei, mä ene edes venytellyt tällä viikolla 😂

  VastaaPoista
 3. Tuoreet kotitekoiset sämpylät maistuisi nyt niin hyvältä... vaikka heti sen lenkin jälkeen ;)

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top