Marimekko Pre-Spring 2017

tiistai 29. marraskuuta 2016

Rohkeasti omanlainen

"Marimekon alkuvuosina Armi Ratia edisti omalta osaltaan naisten voimaantumista rohkaisemalla suunnittelijoitaan luomaan vallankumouksellisia silhuetteja ja ennennäkemättömiä kuvioita, joiden avulla naiset voisivat ilmaista itseään ja olla aktiivisia yhteiskunnassa.

Kevään ja kesän 2017 mallistoissa yhdistyvät nämä Marimekon alkuvuosien vallankumoukselliset ajatukset ja nykypäivän yllättävät ideat - näistä kahdesta syntyy designimme ydin."

Marimekko lehdistötiedoite, marraskuu 2016

 
Minä samaan aikaan tykkään ja en tykkää Marimekosta. Pidän uudistuneesta, tähän päivään päivitetystä Marimekko- tyylistä, mutta minusta tuntuu, että Marimekon linja on edelleen jokseenkin hakusessa. On niin paljon kaikkea, värejä, materiaaleja, kuoseja ja printtejä - että siihen runsauteen (joka tietysti on myös vahvuus) nainen helposti eksyy. Ylitsepursuavassa runsaudessa sitä voi helposti myös punainen lanka kadota. Minulle Marimekko edustaa rohkeaa  ja vahvaa suomalaista naista - ja sen ytimessä toivoisin löytäväni  tyylikkäitä ja yksinkertaisia perusvaatteita, joissa on mukana pientä Marimekko-vibaa mutta joissa on ainesta vaatekaapin luottovaatteiksi. Niitä luottovaatteita haluan nähdä ja mahdollisesti myös ostaa! 

Pisteet ihanille silkkipaidoille, jotka edelleen näkyvät olevan ensi kevään mallistossa! Kevätmalliston hauskat porkkanan malliset housut ihastuttivat myös. Kiitos myös siitä, että telttatyylisiä mekkoja ei ole liikaa ;)

Mitä sinä pidät uudesta mallistosta?

5 kommenttia :

 1. Toi eka on "apua, mitä ihmettä"-yhdistelmä ainakin mun silmään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, ihan älyvapaa yhdistelmä, jota en kuuna päivänä ostaisi 😄😂

   Poista
 2. Samaa mieltä, että Marimekko on onnistuneesti nykyaikaisetettu tähän päivään. Se vielä, että tavalliset suomalaiset pulliaset sen löytäisivät, ettei vaatteet olisi liian nykyaikaa/erikoisia....

  t. Emmi

  VastaaPoista
 3. mä en nykyään ole oikein varma tuosta Marimekosta...ei oikein minun makuuni.
  Käyn aika ajoin mallaamassa ja hypistelemässä niitä, ja joka kerta minulle tulee sellainen olo, että aarikan helmet kaulaan ja äikäntuntia tai eskaria pitämään, hop-hop!

  VastaaPoista
 4. Toi ekan kuvan hame on niin magee, ottaisin sen heti. Mutta eihän se tuon paidan kanssa sovi yhtään.

  Minä tykkään Marimekosta edelleenkin. Hinnat ovat vaan sen verran kovat, että harvoin tulee ostettua sieltä mitään.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top