Pikkujoulut: Panosta tai pihistä

torstai 17. marraskuuta 2016

Pikkujouluaika lähestyy uhkaavasti, oletko valmis? Jotain pitäisi tehdä, jotta saisi itsensä juhlakuntoon.Tai edes säädyllisen näköiseksi. Ei hätää muotikoordinaattorinne auttaa hädässä ja pelastaa teidät kadotukselta. 

Oman kokemukseni mukaan pikkujouluista tulee ensimmäisenä mieleen huulikiiltoa nenässä Petteri Punakuonon tyyliin, pikkutuhmia tarinoita, muuta sekametelisoppaa, firman juoruja, tilitystä, tillitystä,  aistikasta tanssahtelua piirissä kuusen ympärillä. Unohda kuitenkin kaikenlaiset huulikiillot, ne ovat auttamattomasti OUT – tänä vuonna kimallus saadaan kengistä. Tänä vuonna jokainen illan tyrmäävä otus tarvitsee  blingbling- avokkaat! 

Partaveitsen terävän älyni avulla löysin kuin löysinkin teille kaksi mainiota avokasvaihtoehtoa.

1.  PIHISTÄ. Kauniit ja oikasti jalassa istuvat H&M avokkaat 19,90 EUR, joiden korko on kivan maltillinen jos otat (vahingossa) "yhden liikaa." Oma jalkakokoni on 37,5 ja otin koon 38- avokkaat istuvat täydellisesti.
Kuva2. PANOSTA

Jos rahaa piisaa muotikoordinaattori suosittelee sinulle laadukkaampia & Other Storiesin avokkaita 85 EUR. Terävä kärki ja päällystetty pyöreä tolppakorko. Nilkkahihna, jossa kimalteleva säätösolki.

Kuva
Blingblingavokkaissa on se hyvä puoli, että koko illan ihmisen tuijottavat jalkojasi, eivät kasvojasi. Voit siis hupsutella toden teolla ja pitkän kaavan mukaisesti! Have fun! Erityisterkkuja Tuulalle, joka bilettää huomenna!

Huippuhauskoja pikkujouluja teille kaikille!

2 kommenttia :

 1. Oi kiitos vinkistä! Bling blingiä tämä kaamos (ja karsea vesisade!!) kaipaavatkin. Huomiseksi on luvassa myös vettä taivaalta, joten ainakin ulkosiirtymien ajaksi tyydyn mustiin nilkkureihin. Mutta kaulaan, ranteisiin ja korviin ripustan niin paljon säihkettä kuin suinkin saan mahtumaan! Aion olla kuin joulukuusi konsanaan - BLING ja SÄIHK! Ja saatan jopa kurvata katsomassa noita H&M-avokkaita. Näyttävät kivoilta :)
  Puss!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä - kun ulkona harmaata ja taivaalta sataa prujua - elämään tarvitaan maksimaalinen määrä valoa ja kimallusta. IHAN joka paikkaan.

   Ihanaa iltaa joulukuusena!!
   Puss.

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top