Sallikaa mun nauraa.

tiistai 8. marraskuuta 2016

Sallikaa mun nauraa. Siis oletteko nähneet H&M for Kenzo kokoelman? Siis nämähän ovat rumimpia koskaan näkemiäni rytkyjä! En laittaisi näitä päälleni vaikka maksettaisiin. Outoja tiikeri-asuja (tulee naamiaiset mieleen), pornahtavia saappaita, trikoita (so last season), muka tyylikkäitä aamutakkeja kiinalaistvistillä, ripauksena hullujenhuone meets kirpputori. Kokoelma huipentuu värisokean kitchin itäeurooppalaisesta 80-luvun hittejä soittavan bändin kappaleeseen: "Rikoo on riskillä ruma". Ehdottomasti oudoimpia yhteistyömallistoista.

Mitä Mr (tai Mrs?) Kenzo on ajatellut luonnostellessan tätä mallistoa luonnoslehtiöön? Että näitä riepuja tavalliset pulliaiset ryntäävät ostamaan nyt kun hiukan halvemmalla saavat, kun Kenzo on kuitenkin Kenzo ? Että haluamme näyttää suoraan hullujen huoneelta karanneilta?

Ehkäpä Kenzo on käyttänyt kaiken inspiraationsa muihin kokoelmiinsa ja nämä rippeet tuhlataan kapitalismin alttarille ihan vaan ahneudesta. Joka tapauksessa tämä kokoelma on tyhmintä mitä olen nähnyt. Tai sitten olen vain ihan mummoutumassa ja out...

Mitä mieltä sinä olet mallistosta?

Ps. hassuinta on se, että H&M viestintävastaava Tiina Miettinen kommentoi IS:ssä:

"Ensimmäiset saapuivat jonottamaan jo puoli yhdeltä aamuyöllä. Ovien avautuessa kello 8 paikalla oli jo pari sataa ihmistä. Vipinää riitti, viestintävastaava Tiina Miettinen H&M:ltä kertoo.

Moni muodinystävä jäi nuolemaan näppejään, sillä esimerkiksi himotut logo t-paidat ja -collegepuserot myytiin loppuun hetkessä. Myös trendikäs, värikäs tekoturkistakki yllätti suosiollaan, Miettinen iloitsee."

Mistä tämä kertoo? Että suomalainen ostaa aina kun "halvalla" saa?


Kuvat H&M6 kommenttia :

 1. siis mitä? Eikö muotikoordinaattorilla olekaan tiikeripiikkareita kaapissaan? Tai tota puolijoukkueteltan kokoista takkia?
  Olen pöyristetty.
  Mihin enää voi pieni ihminen luottaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän pöyristettynä olemisen.

   Mä keksin yhden hyvän jutun tosta mallistosta, rakas Marika. Noi kirkkaat värit ja esim toi kiva (possun) vaaleanpunainen...se piristää näin talvella! Ilman värejä vaivumme kaamean kaamoksen kalman hajuiseen kuristukseen.

   Poista
 2. No eikös suomalaiset jonota tuntikaupalla ilmaisia muoviämpäreitäkin? Että onkos se ihme, jos jonottavat isoisän kalsongin näköisiä vaatteitakin :D

  Olisikin ehkä hemmetin hyvä liikeidea ostaa joku peräseinäjokelainen vaateputiikki tyhjäksi, lätkäistä kaikkiin vaatteisiin hienon näköinen merkki ja pistää nolla tai pari hintalapun perään! Lopputulos olisi luultavasti hienompi kuin nuo Kenzon rytkyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Suomi on pieni maa ja ilmseisesti viiden miljoonan ihmisen kansaa on helppo hypettaa. Milloin se on avokadopasta, milloin ilmainen ämpäri...Näin se menee. Hullu kansa me kyllä olemme!

   Kivaa keskiviikkoa muru!

   Poista
 3. Eriävä mielipide täältä! On niissä vaatteita, joiden en osaa kuvitella imartelevan mitään vartalotyyppiä, mutta esim. tuo viimeisen kuvan pussilakanatakki on musta hieno. Ei käytännöllinen, ei ehkä käyttökelpoinenkaan, mutta hieno. Siellä on myös vaatteita, joita mielelläni käyttäisin. Tästäkin huolimatta näen kyllä, että muotikoordinaattorin analyysi osui jälleen kerran maaliin: oma salainen tyylini on ehdottomasti "hullujenhuone meets kirpputori"!
  T. Aino

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakas Aino, muotikoordinaattorina etsin alati vaatteita, joita pitää päällä, ei kaapissa :D Toki ymmärrän, että kaikki eivät ajattele näin.

   Pidän Kenzon tuoksuista mutta yhtä mekkoa ja yhtä hametta lukuunottamatta koko malliston rievut olivat valitettavasti k-a-m-a-l-i-a!
   Suurinosa näytti siltä kuin kaikki hylätyt suunnitelmat olisi myyty H&M:lle alennuksella :D.

   Ps. Kyllä mä sitten ihailen teitä oman upean (salaisen) tyylin omaavia. Ajan hermolla koko ajan. Minä olen vain pieni muotikoordinaattori.

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top