Treffit tänään...kyllä luitte oikein

tiistai 15. marraskuuta 2016


Ensimmäistä kertaa varmaan vuoteen ellei jopa kahteen, on TODELLA KIVA FIILIS lähteä treffeille. Se fiilis ennen ensi treffejä, kun ensivaikutelma miehestä on (yllättäen) todella hyvä, suorastaan huippu. Ne perhoset vatsassa, se hiukan leijaileva olo (jota kuitenkin yrittää pidätellä, ettei saisi pettyä)! 

Miehen viestit ovat saaneet minut nyt viikon verran hyvälle tuulelle ja hymyn huulille.  Sitä oikein  kiiruhtaen haluaa tutustua lisää toiseen ihmiseen, koska toinen on ollut yhteydenpidossa niin mukava ja potentiaalinen, ja koska juttu on luistanut kirjallisessa muodossa, sitä luonnollisesti toivoo, että se sujuisi myös face to face. 

Mies on kuvissa kivan näköinen (kiltit silmät ja lämmin hymy), hän on melkein yhtä hupsu kuin minä, mutta omin sanoin "niin normaali kuin vain suomalainen mies voi normaali olla". Ei säröjä, ei tolloja kommentteja ...vielä! Kaikki, jotka ovat deittailleet, kuitenkin tietävät, että tilanne voi vielä tänään (tai myöhemmin) muuttua ja minä tippua ja korkealta, I might add. Toinen voi olla vaikka kuinka ihana kirjallisesti, mutta tapaaminen voi kääntyä ihan mihin vain, ja mies päättyä kukkuu-osastolle! Juuri siksi yritän pitää jalat maan tanakasti maan päällä, ja totta puhuen näihinkin treffeihin uskon vasta kuin todella kättelen miestä. .. :)

Minun tuurini tuntien odotatte tietysti jotain kauhukertomuksen jatko-osaa...katsotaan mitä seuraa :)! 

Kivaa päivää kaikille!

Ps. Kiva oli toi superkuu....:D (en nähnyt vilahdustaakaan) 
Pss. Voiko joku kertoa miksi Trumpin naama (ei kasvot) ovat oranssit??
Kuva

8 kommenttia :

 1. Ooh, ooh ja ooh!! JAtkoraporttia kiihkeästi odotellessa..! Toivon niin kovasti, että olisi kivat treffit ja tyyppi olisi juuri niin kiva kuin etukäteen vaikuttaa ♥

  Mä näin sen superkuun n. klo 18 ja ihmettelin, että mitä hemmetin superia tossa nyt sitten muka on? Ihan kutakuinkin normaali kuu. Tai sitten en vaan taas tajunnut jotain - mene ja tiedä.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa treffi-iltaa ihanainen ❤️ Kaikki peukut pystyssä toivon, että treffikumppani ei olisi kukkuu-osaston tyyppejä.

  VastaaPoista
 3. Iloinen olen, että hyppäät treffielämään. Että JOKU on saanut sinut kiinnostumaan. Mahtavaa!
  Muksaa deitti-iltaa.

  jk Toi Carrietyyli on ihana

  VastaaPoista
 4. Voi, mä niin TOIVON!!!!! <3 Tuu heti kertomaan kun kykenet...

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti treffit ylittää kaikki odotukset! :)

  VastaaPoista
 6. Kiitän teitä kaikkia ihania treffi-illan toivotuksista ja olen äärettömän iloinen, että jaksoitte, viitsitte ja halusitte sitä minulle toivottaa. Kiitos!

  Syrän sinne!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top