Weekly Report

maanantai 14. marraskuuta 2016

One word. Trump- olen edelleen puulla päähän lyöty. Täysin lohduton en silti ole. Tiedän kyllä mitä itse ajattelen, haluan katsoa tulevaan. Mitä enemmän on sellaisia ihmisiä jotka pyrkivät luomaan ympärilleen epävarmuuutta, sitä tarmokkaammin meidän on yritettävä olla omalta osaltamme hyviä ihmisiä. Hillaryn sanoin:

‘Every moment wasted looking back, keeps us from moving forward… In this world and the world of tomorrow, we must go forward together or not at all.’

VIIKON POHDINTA: Ensitreffit alttarilla loppui: Mielenkiintoista oli....tasoajattelu- joka on näköjään olemassa halusi tai ei (been there done that). 

Tiina sanoi ohjelmassa, ettei olisi ilman ohjelmaa kiinnostunut Samuelista sillä tavalla, vaikka kaverimiehenä olisi ollut varmasti viihtyisää seuraa.  Ohjelmassa hän sitten tapasin Samuelin ja huomasi, että mies on hyvä tyyppi. Millalla sama juttu, kertoi ettei olisi kadulla kiinnittänyt huomiota Kimmon näköiseen mieheen. Mikko taas ilmeisesti havaitsi olevansa Heidiä sen verran ylempänä (!??) tasossa, että parempiakin löytyy ja upeana  miehenä hänellä on varaa valkata joukosta se hyvännäköinen, ja säyseä sellainen. 
Hassua  että tällainen luontainen tasoajattelu on edelleen voimissaan.

VIIKON SARJA: GILMOREN TYTÖT (Netflixillä) . Gilmoren tytöissä, Lorelaissa ja Roryssa, on jotain maagista, täysin selittämätöntä. Kyseessä on yksinkertaisesti ihana sarja, josta ei voi olla pitämättä.

VIIKON MIELENKIINTOISIN KYSYMYS:  Millainen ensimmäinen nainen tulee Trumpin vaimosta? Kyseessä kun on "Melanie" edustusvaimo itä-euroopasta, joka hoitaa kodin ja on kauniina taustalla hiljaa. Olisipa hauskaa jos hän saisi oman äänen ja mission! Aina voi/pitää haaveilla! 


VIIKON KOIRAELÄMÄÄ: Koiruus rakastaa lunta. Se hyppiminen ja melskaaminen hangessa, loving it.
 
VIIKON ÄRSYTYS: Hammassärky. It just Sucks.

VIIKON AJATUS:  Mitä ajattelet ensimmäiseksi aamulla herättyäsi? Aivan ensimmäiset ajatuksesi vaikuttavat paljolti siihen millainen päivästäsi tulee.

Jos olet huolestunut, masentunut tai katkera, virität heti kättelyssä ensimmäiset sävelet epävireiseen päivään. Mutta jos olet rauhallinen ja toiveikas, petaat sillä itsellesi harmonisen ja onnistuneen päivän.

Kontrolloi aamun ajatuksiasi.
Pystyt kyllä siihen.

 **

Kaunista viikkoa, ja tänään ihaillaan täyskuuta!

10 kommenttia :

 1. Näin ajatellaan, ehdottomasti! Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta mooses hyvä me!! Muksaa viikkoa!!

   Poista
 2. Minustakin on mielenkiintoista seurata, löytyykö Melania Trumpille jokin oma missio (muukin kuin seisoa barbiena miehensä rinnalla). Ja ei voi kuin toivoa muulle maailmalle viisautta, että se selviää Trumpin valtakaudesta ja pystyy blokkaamaan pahimmat kamaluudet...

  Hyvää uutta viikkoa! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asia jää nähtäväksi..

   Toivotaan Melanialle kivaa missoita. Ei kyllä ole mikään perinteinen presidentin vaimo millään lailla, koska on miehen kolmas vaimo ja lisäksi vielä maahanmuuttaja (varsinkin kun mies haluaa karkoittaa maahanmuuttajat !).

   Valoa ja iloa muru!

   Poista
 3. Luulen, että Melanian suurimmaksi saavutukseksi jää esitellä joku oman perinteensä mukainen leivonnainen ja todeta, että kyllä kuitenkin amerikkalaiset pikkuleivät ovat parempia. Muuten menee ihan taustalla hymyillessä. Tai ehkä se julkaisee parit perhekuvat "Donald on niin rakastava isä".

  Todennäköisesti jo niiden avioehdossa on määritelty klausuulit a-ö että mitä asioita ei saa ikinä missään sanoa ääneen tai avioliitto purkaantuu tai mahdolliset elatusmaksut jäävät saamatta.

  Jotenkin veikkaan, että mitä kiireisempi Donald on, niin sitä tyytyväisempi vaimo ;)

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. LOL, näin mäkin arvelen.

   Samaa mieltä olen myös pikkuleivistä. Ja samalla sitä ehkä voi olla fashionista, tenniksen pelaaja ja kodin sisustaja. Ja ehkä tehdä vähän pilatesta.

   Vähän huono alku tällä tyttösellä oli kun kopioi Michelle puheen. Tyhmyyden huipentuma!

   Muksaa viikkoa sinnekin!

   Poista
 4. Katsoin kanssa ensitreffejä ja nautin ohjelmasta silmät naurusta kyynelehtien. No tietysti ne viimeisten jaksojen ikävämmät hetket ei naurattaneet, mutta muuten ohjelma oli todella mielenkiintoinen. Olen myös miettinyt viimeaikoina meidän rajoja, luokkarajoja, tasoja tms. En pidä ihmisten arvioinnista ja pahan puhumisesta, mutta silti tajusin itsellänikin olevan paheellisia ajatuksia siitä mikä tyyppi on niin kaukana minusta ettei minun muka tarvitsisi ymmärtää häntä...

  Hammassärky on syvältä. Toivottavasti sen syy löytyy ja kipu poistuu nopeaan.

  Viikon ajatuksesi on helmi. Mille ajatuksesi annat, se kasvaa. Niin se menee joka kerta, testattu on molempiin suuntiin, heh heh..

  Ihanaa uutta viikkoa sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EA oli kyllä tiistain piristys. Lemppareita oli Samuel ja Tiina, mun mielestä on vaan ihanaa kun ihmiset löytää onnen - ja sitä on ihana katsoa.

   Rajoja /tasoja tosiaan on varmasti enemmän kuin ehkä päälle päin näkyy....Sitäkin olen miettinyt, että ihmisillä on yksilöllisiä mieltymyksiä ulkonäönkin suhteen. Ei ole mitään yleispätevää tasoasteikkoa, jonka perusteella mätsit voisi tehdä. Kyllä siinä on kuunneltava ihan sitä vain, minkä näköisen itse kukin osallistuja on sanonut viehättävän.

   Hammassärky onneksi jo pikku hiljaa helpottaa, olipahan koettelemus!

   Ihanaa viikkoa kultainen!!

   Poista
 5. Haha Rva Kepposen kommentti nauratti. Melanielta tulee ihan varmasti oma keittokirja. :) Voihan Trump sentään, no jengi äänestää tyyppiä, jonka vaalilupaukset on petetty jo ennen vaaleja, niin... No kokeilkoon nyt Trumpia ja ei kait 4:ssä vuodessa Trump ehdi vielä niin kovin säätää, koska eihän Trumpia jatkoon valita?!

  Hammassärylle alapeukku, se on karmeeta, jos särkee.... Ei kai vaan ole leukaluuntulehdus?

  Halit ihanuuspakkaus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melanien keittokirja olisi varmasti mielenkiintoinen....jäämme sitä innolla (?) odottamaan :)

   Ehkä se olisi sellainen seksiä tihkuva leipomuskirja, jossa Melania babydoll mekossa nuolisi kauhojaan ja lipoisi huuliaan. :D

   Hmm....En tiedä mikä tää hammasjuttu oikein on. Operaatio oli iso joten säryn sanottiin kestavän mahd. jopa 2 viikkoa. :((

   Halaus sinne ihanuus!!

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top