Sinisieppo kohtaa mustikkamuffinsin

perjantai 16. joulukuuta 2016

Eilen kirjoittelin blogiin IHANASTA tukasta, mutta todellisuus iski moukarilla tänään kun näin tukan päivänvalossa. 

Halusin saada hiuksiini Jennifer Aniston tyyliset lämpimät väriset raidat, mutta kommunikaatiokatkoksen johdosta tukasta tuli harmaan vivahteinen platinablondi, varsinainen mustikkamuffinsi.

Olen tuijotellut tukkaa nyt vuorokauden, mutta ei sinisieposta tule keltapeippoa (onkohan sellaisia- lintubongariystäväni Hanna tämän kyllä tietäisi) vaikka kuinka toivoisi. Tukka EI vain tunnu omalta. Ei vaikka sisko ja muutama kaverikin sanoivat sen olevan OK. Sisko sanoi: "toi on tuhka ei harmaa". Ja yksi ystävä "uuh, mikä platinablondi, classy :)" (optimisteja molemmat)! Mutta ainakin vielä tukka tuntuu harmaalta, kuin pilailukaupan hassulta peruukilta ja oma pää lainapäältä.

Tässä tulee melkein nuoruusajat mieleen, ne hullun rohkeat, jatkuvat, epäonnistuneet kutrien värjäyskokeilut, sinapin keltaiset blondaukset tai räikeä mahonki. Tai kotipermanentit, kärähtäneet ja palaneet hiussuortuvat. Yhtäkkiä tajuan kristallin kirkkaasti, tämähän on kuin paluu menneisyyteen. Hetken aikaa olen joutunut siihen Michael J. Foxin leffaan ja taantunut teini-ikäiseksi. Hetken aikaa olen ihan yhtä ulalla kuin teini-ikäisenä, enkä todellakaan tiedä mitä tehdä. Sinisieppo mikä sinisieppo. Ehkä teen niin kuin Scarlett O'Hara : "I can't think about that right now. If I do, I'll go crazy. I'll think about that tomorrow."  

Mitä mahtavinta viikonloppua kaikille!

Sinisieppo meets blueberrymuffins

10 kommenttia :

 1. Minun silmiin hiukset näyttää hyvältä. Ymmärrän jos sinulla on ihan erilainen visio siitä, miltä hiusten pitäisi näyttää. Joka tapauksessa mukavaa viikonloppua! Ps. Jos suklaa, skumppa ja uudet vaatteet ei auta, niin ehkä paluu kampaajalle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekan pesun jälkeen tilanne helpotti, eikä ollut sellaista "piilota tukka pipoon" -fiilistä. Nyt jo elämä rullaa näillä kutreilla :)

   Ihanaa uutta viikkoa!

   Poista
 2. Mun mielestästä näytät tyrmäävältä. Hyvinkin cassy, kuten joku oli sanonut.
  Mutta jos ei itse ei oo kotoinen, niin ymmärrän harmin. Mutta anna mahdollisuus. Muutama pesukin muuttaa tilannetta.
  Upea olet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru kannustuksesta, nyt alan jo tottua reuhkaani. Olet ihanainen ja onneksi ehdittiin nähdä ennen joulua.

   Puss!

   Poista
 3. Lintubongari ystäväsi Hannan on nyt puututtava tilanteeseen! Rakas ystävä, ole huoleti.Sinisieppona olet tosi kaunis -tyylikäs! Tuo kumma tunne hiusten värin muuttuessa on kuitenkin ymmärrettävää, tiedän kokemuksesta! Ja nyt: keltapeippo on olemassa! Jos halajat keltapeippojen parveen, voin kertoa, että tuo tuhkansävy poistuu joidenkin pesukertojen jälkeen! Tuhkansävy ei kauan hiuksissa pysy ellei käytä hopeashampoota! Jos haluat nopeuttaa "kellastumista" , osta esim KC color mask-sävy esim: caramel. Saat niitä esim Prismasta ja kampaamoista. Auttakoot nämä vinkit sinua, oi bongari ystäväni ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi rakas Hanna,

   Näin neljä päivää sinisieppona viettäneenä voin onneksi iloisena todeta, että olen tässä pikku hiljaa liittymässä keltapeippojen klaaniin. Keltapiepot ovat muutenkin värikkäämpiä kuin Sinisiepot ja sellaisia monifärisiä vipeltäjiä, that's me.

   Jouluistä viserrystä lempilinnulleni.

   Ps. kiitos myös kellastumisvinkeistä, otan ne ensitilassa käyttöön. Mä niin tiesin, että suhun voi luottaa näissä sulkahommissa!

   Poista
 4. Kuule olet nyt niin in, kuin vaan hiuksinesi voit olla, joten yritä nauttia. <3 Mutta ymmärrän myös tuskan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kultainen! Alan jo tottua, ja onneksi tukka on uusiutuva luonnonvara.

   Ihanaa jouluviikkoa!

   Poista
 5. Mustakin toi on classy, eikä yhtään harmaa. Mutta tiedän sen tunteen, kun omasta mielestä tukka ei ole kiva... Ehkä parin pesun jälkeen jo tilanne on eri. Puss ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Te olette kaikki kauhean viisaita, koska väri tosiaan parani pesujen jälkeen.

   Viisaista ystävistä kiitollisina :)

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top