Weekly Report

maanantai 19. joulukuuta 2016

Viikko oli varsin mukava ja sisälsi jouluhommia rennolla otteella. Olen luultavasti mainostanut tässä vuosien varrella liiankin monta kertaa, että olen ”jouluihminen”, mutta hyvin LAISKA sellainen. Kaiken ei todellakaan tarvitse olla täydellistä, mitään perinpohjaista joulusiivousta en tod tee (sallikaa mun nauraa :D!!), koska talvipimeillä pienet pölykoirat nurkissa eivät niin haittaa. 

Panostan niihin asioihin, jotka ovat minulle tärkeitä ja monessa kohdassa menen sieltä mistä aita on matalin. Mulle on tärkeää, että koti näyttää jouluiselta, ja muutama joulukukka on ehdoton kyllä. SUKLAATA ja vihreitä kuulia pitää olla - paljon. Herkkuruokaa ja juustoja pitää olla myös, kohtuullisesti, ja esim kalapöytä on niin mun juttu. Joululaatikot löytyy kaupasta ja ne saa tuunaamalla oikein maukkaiksi. Muutenkin käytän puolivalmisteita tai ostan valmista!Kamalinta mitä tiedän on yliahkerointi ja joulumarttyyrius (on se sana!).

Summa summarum: TÄRKEINTÄ on kuitenkin se joulutunnelma. Se, että ihmiset ovat hyvällä ja joulumielellä. Ja lasten ilo - se tarttuu.

VIIKON PÖYRISTYS: Ylen Atte Jääskeläinen ei ole todellakaan ymmärtänyt median roolia. Median tulisi olla vallan vahtikoira, ei vallan sylikoira. Ei länsimaisessa demokratiassa pitäisi hyväksyä tällaista meininkiä!! Mikäli Ylen päällikkötasolla ei siivousta tapahdu, Yle on pelkkä vitsi. Tekisi melkein boikotoida Yleä! 

VIIKON YLLÄTYS: Tänä vuonna täysin poikkeuksellisesti emme lähettäneet joulukortteja vaan annoimme korttirahat Amnestylle. Ja s-postiviestin lähetin toki läheisille ja rakkaille. Kuinka virkistävää tehdä asiat joskus toisin

VIIKON TINDERUUTINEN: Kahvitreffit tervejärkisen kohteliaan mukavan ...miehen kanssa! Rasti seinään :)!

VIIKON ASU:


VIIKON HIMOTUS: TÄYDELLISET juhlakengät. Rakastuin näihin ensi silmäyksellä. 10 pistettä ja papukaijamerkki!


VIIKON AJATUS (ihana sellainen):
Kuta pienempi olet itse, sitä joulumpi tulee.
Tove Jansson  Täysin vailla sarkasmia totean: Jouluiloa ja jee!

 Jouluista mieltä kaikille. Yritetään olla hössöttelemättä...

11 kommenttia :

 1. ihanaa jouluviikkoa!
  Samaa mieltä
  a) ylestä
  b) suklaasta ja vihreistä kuulista
  c) puolivalmisteista ja joulusta
  d) villakoirista (-kissoista?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villakoirat ja kissat ovat aivan ehdoton joulujuttu! Niitä mä tuotan erityisen paljon..tästä voisi mielestäni ojentaa mulle jo jonkun "vuoden villakoiranainen"- palkinnon ;)!

   Pus!

   Poista
 2. Ihanaa joulunalusviikkoa myös Sinulle! Itse en voi olla ihmettelemättä, että miten niin jo tällä viikolla on joulu?! En aio kuitenkaan stressata, sitä on tehty jo tarpeeksi tälle syksylle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistava päätös- ei kannata stressata. Mäkin vältän stressaamista loppuun asti, mutta tänään kun liikkeellä/ruokakaupoissa kiertelin sain aikaiseksi päänsäryn.

   Pöh! Iloa sinne!

   Poista
 3. Samaa mieltä about kaikesta (paitsi noi kengät olis mulle tie ensiapuun :D ).
  Jouluviikko, iik ja jee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taitaisi olla sama juttu, mutta naisella pitää olla haaveita!

   Ihanaa jouluviikkoa muru!

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Yes peukut kahvitreffeille ja en kestä, että bongasit meikäläisen, mutta ymmärrän, että kaffetreffien vuoksi moikkaaminen jäi tällä kertaa. Mutta ensi kerralla, mennään me kaffelle. <3 Muiskuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Byyyääh mua niin harmitti, etten päässyt vetäämään sua hihasta kiinni & "kaakattamaan", sun kanssa, mutta ensi kerralla kahvitellaan, ehdottomasti.

   Muiskuja ja voimia viikkoon!

   Poista
 6. Joulumarttyyriys on ehdottomasti välteltävä asia! Minäkin käytän puolivalmisteita ja teen helppoja juttuja ja tietysti vain kevyttä siivousta. Ei ole mitään ideaa raataa hulluna niin, että kaapit on kunnossa ja pöydässä on sataa sorttia joita vähän vain rääpäistään.

  Niin samaa mieltä ylestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä joulumarttyyrius on jotain aivan kauheaa.... nekin joulut ovat koettu!

   Mä olen niin samaa mieltä siinä, että joulupöydässä less is more. Mehän menemme jouluaattona siskon luona pelkällä kalapöydällä. Se on ihan parhautta ihmisille, jotka rakastaa kalaa yms, eivätkä välitä kinkusta. Oi tätä viisauden oivallusta!

   YLE. Huokaus.

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top