Mitä opin vime vuonna?

lauantai 7. tammikuuta 2017

Uusimuusa luetteli taannoin mitä he oppivat viime vuonna. Jutun luettuani, päätin minäkin raapustaa viime vuonna oivaltamani asiat (osa tosin uudelleen oivallettuja):  
 1. Elämä voi muuttua hetkessä, elämä todellakin voi yllättää, kulman takana voi olla IHAN MITÄ TAHANSA. Viime vuonna sain kokea tämän suhteessa työhön, ehkä tänä vuonna kulman takana on ihana, suorastaan jumalainen mies :D??
 2. Huomisesta ei kukaan tiedä, joten kannattaisi elää juuri tänään. En todellakaan aina osaa, mutta yritän. Se riittäköön.
 3. Olen vahvasti sitä mieltä, että ihmisen on tarkoitus kokea mahdollisimman paljon seikkailuja, nähdä uusia paikkoja ja tavata uusia ihmisiä, vaihtaa/jakaa ajatuksia, kokea ihmisyyttä, vaikka ne ovat usein niitä epämukavuusalueen juttuja. Uskaltaudun myös väittämään, että matkustamiseen satsatut pennit eivät koskaan mene hukkaan. Matkustaa voi vaikka naapurikaupunkiin, tärkeää on vain se, että lähtee pois  turvallisista ympyröistä ja kokee jotain uutta.
 4. Jos et saa matkaseuraa mukaan, lähde vaikka yksin. Yllätyt iloisesti. Joko siitä, miten kivoja tyyppejä universumi tuo elämääsi tai siitä, miten hienosti pärjäät yksin.  
 5. Jos ei koskaan pue ylleen mitään valloittavan ihanaa, saattaa muuttua flanellipyjamansa kaltaiseksi - löysäksi mytyksi sängyn päädyssä
 6. Jokaisella pilvellä ei ole mielestäni hopeareunusta. Epäoikeudenmukaisuudesta saa suuttua ja menetyksiä itkeä. Been there done that.
 7. Elämässä/fb:ssa/instagramissa täydelliset kuvat eivät ole välttämättä totta ja rosot voivat kertoa enemmät kuin kiiltävät pinnat.
 8. Koira ihan oikeasti edistää terveyttä ja mielenterveyttä.
 9. Kun jotain on tehtävä, sen tietää. Silloin ei ajattele, että ehkä pitäisi.
 10. Joskus turvaa suklaalevyä enemmän tuo  lapsuutesi lempikirja, esim Merri Vikin Lotta kirjat (kiitos oivalluksesta K)
 11. Mitä vanhemmaksi tulet, sitä suurempi voimavara ovat ystävät. Panosta siis ystävyyssuhteisiin!
 12. Kauramaito EI (mielestäni) maistu hyvälle, mutta sen makuun voi tottua :)
 13. Itseensä pistetyt (hemmottelu)pennit eivät koskaan mene hukkaan. Ne leviävät säteilynä ja iloisuutena ympäristöön.
 14. Kun kaikki tuntuu mahdottomalta, soita ystävälle.(Tehty juuri eilen, kiitos tiedät kyllä kuka!)Ainoa hetki on nyt, ainoa paikka on tässä ja ainoa suunta on eteenpäin.

Eläväistä vuoden 7. päivää, ihanat!

BONUS oivallus. Alusvaatekerrastot kandeis varmasti uusia muutaman vuoden välein. Nimimerkki: käytän tällä hetkellä kulahtaneita, haljun värisiä alusvaatteita -> to do listalle


7 kommenttia :

 1. Oikein hyviä oivalluksia! Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna. Tällälailla vapaalla sitä ehtii miettiä monenmoista, joskus jopa ajatuksia. Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Uudet alusvaatteet on niiiiiiin piristäviä! Go girl!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanotaanko, että olen viime vuoden elänyt suurin piirtein muumina, joten uudet ihanat (pinkit?) alusvaatteet tuntuvat erittäin hyvältä ajatukselta!

   Eteenpäin sanoi nainen uusissa alusvaatteissa :D

   Poista
 4. Lotta-kirjat <3 Alusvaatteet uusiksi, ehdottomasti! Kai sä toimit jo ; ) Mahtavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lotta-kirjat = Jotain niin ihanaa. Mä haaveilen pitkän aikaa nuorena, että mun nimi olisi ollut LOtta (ihan vaan siksi koska Lotta oli niin ihanan sympaattinen ja samaistuttava), ja samalla siinä kirjoja lukiessa päätin, että jos saisin tyttölapsen, sen nimeksi tulisi Lotta. (Valitettavasti tyttöä ei tullut, mutta sain 2 ihanaa poikaa.)

   Alusvaatteet ovat varmasti huomenna pantu uusiksi, sen verran TILANNE kriittinen ja ns päällä. ;D

   Iloa uuteen vuoteen ihana!

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top