Think Pink!!

torstai 26. tammikuuta 2017


Kollaasi tehty HM:n vaatteista
J. Crew kevät 2017

Kuva Pinterest

Kuva
Laukku Zara


Mikä on varma kevään merkki?  Kun naisten lehdissä ja vaatemallistoissa pastellit lisääntyvät eksponentiaalisesti. Ah, vaaleanpunainen! Kuinka olenkaan sinua kaivannut. ;) Ah mitä höttöä ja hattaraa! Meikäläinenkin  on ottanut esille vaaleanpunaiset neuleet, t-paidat ja paitikset.

Voin kuvitella, että moni teistä siellä pyörittelee silmiään ja huokailee: yökyökyök, en käytä, en halua, en hitto vie halua näyttää vaaleanpunaiselta porsaalta. Teille vaaleanpunaisen inhoajille haluankin sanoa, antakaa tällekin värille mahdollisuus!  Kyse on siitä, että ottaa vaaleanpunaisen käyttöön piristysruiskeena, pieninä määrinä. Ei ole tarkoitus pukea  vaaleanpunaista päästä varpaisiin, sellainen hömpötys voidaan jättää pikkuvauvoille tai pissiksille. Mutta jos päällä on esim vaaleanpunainen neule ja sen yhdistää esim vihreisiin cargohouisihin tai farkkuihin - näyttää asu oikeasti super raikkaalta ja keväiseltä! Entäpä vaaleanpunainen huivi tai käsilaukku?

Mitäs sanotte, miltä näyttää vaaleanpunainen paletti? Hitti vai huti?

Nyt vaan kevättä ja lämpimämiä säitä ja auringonpilkahduksia odottelemaan :)! Hattaraista päivää :)8 kommenttia :

 1. Vaaleanpunainen sopivana annoksena on ehdottomasti hitti. Mutta koska kaikki minussa on kovin pyöreää, välttelen juuri possuefektin välttämiseksi pinkkiä. Mulla on tällä hetkellä aika paljon vaaleansinistä.

  Mutta nuo cargohousut ❤ Mä olin sellaisia vailla jo viime keväänä, mutta jäi hankkimatta. Zalandolta löytyi toivelistalta vastaavat Soyaconseptin pöksyt, jotka olin sinne joskus naputellut. Koska olivat alessa -40%, pakkohan ne oli kotiuttaa. Värinä tosin taupe, ei vihreä. Eli vihreät täytyy vielä löytää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavuutta, että vaaleanpunainen on sulla käytössä! Koko vaaleanpunainen = possuefekti taitaa tulla lähinnä siitä, jos pukeutuu koko vaaleanpunaiseen. :D

   Cargohousut pitäisi munkin saada, mulla on jo kahdet, mutta ne ei mee mun päälle :D Harkitsen noiden HM versioiden hankkimista.

   No todellakin Soyaconseptin pöksyt oli pakko kotiuttaa, jos alea 40 % Onnittelut hyvästä hankinnasta! Nyt vain vihreän pöksyn metsästykseen :D

   Ihanaa loppuviikkoa!

   Poista
 2. Mäkin ihastuin noihin cargohousuihin. Kotona voisin kyllä kuvitella pitäväni jotain vaaleanpunaista, mutta jotenkin en osaisi pukeutua pinkkiin töissä. Luulen, että tulisi liiankin feminiininen olo ja silloin en tunne oloani luontevaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cargohousut ovat kyllä yksi vaatekaapin kulmakiviä. Erityiesti tykkään niistä vaaleanpunaiseen yhdistettynä.

   Liika feminiinisyys ei ole kiva, jos se ei tunnu omalta, eli ripauksia sitten vain käyttöön.

   Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 3. Voi ihanuus, miten pirteitä kuvia! J.Crewn cargohousut jo löytyykin, mutta kylläpä olisikin kiva yhdistellä pinkkiä niihin ja muuhunkin. Pinkki puuttuu aika pitkälti valikoimistani, enpä edes oikein tiedä miksi. Nyt olen varsin "tuhdissa" kunnossa, mutta jospa kesän kynnyksellä tämä muuttuisi ja tällöin olisi hyvä löytää vaatekaapista jotain tällaista. Kiitos taas loistovinkeistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi J.Crewin cargohousut on varmasti ihan klassikot, ovat kyllä niin monikäyttöiset, ihan vaikka jakkuun yhtettynä.

   Mulla tosiaan cargohousuja löytyy mutta väärän kokoisena. Miten ne vaatteet noin vaatekaapissa kutistuu ;)??

   Pinkkiä kannattaa kokeilla, ei siinä ainakaan mitään häviä!

   Iloa viikonloppuun, ihana!

   Poista
 4. Arvannet et osui ja upposi. Harmi ttä cargohousuissa näytän rekkalsbolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöh, anna cargohousuille mahdollisuus. Mars henkkamaukkaan kokeilee ;) tää on käsky. Pus!

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top