Tyyli-ikoni: Carolyn Bessette

torstai 12. tammikuuta 2017

Muistan Carolyn Bessetten kuin eilisen päivän kultaiselta 90-luvulta! Jo tuolloin harrastin aktiivisesti aarrekarttoja ..mutta ihan manuaalisesti, ja tyyli-ikoneitten kuviin eksyi aikas monta Carolyn-asua. Mikä elegantti ja kuitenkin yksinkertaisen "rento"- tyyli hänellä olikaan!

Vuonna 1999  33-vuotiaana kuolleen Carolyn Bessette-Kennedyn tyyli ei pettänyt koskaan. Ja mikä parasta- Carolynin klassinen ja minimalistinen tyyli on kestänyt aikaa loistavasti - asut näyttävät tänään yhtä ajankohtaisilta kuin 90-luvulla.

Erityisen hyvältä omaan silmääni näyttävät tänä päivänä nuo Carolynin pitkät takit ja leveälahkeiset housut/farkut, jotka tekevät kevään myötä kovaan vauhtia tuloaan. Leveälahkeiset housut ovat kuulemma kuuminta hottia ainakin Tukholmassa, vaikka itse en ole tuota tyyliä ainakaan vielä Helsingistä bongannut. Myös kynähame ja valkoinen paitis olivat Carolynin suosikkeja Malonoihin
yhdistettynä. Kynähametta käyttäköön kaikki, joilla ei ole lantioita/vatsaa, itse en valitettavasti ko. ryhmään kuulu :)

Carolynin lempiväri oli ehdottomasti coolista coolein musta, muita lemppareita olivat valkoinen ja beige.


Tämän kevään Carolyn tyylinen kevätlookki voisi olla cropatut farkut yhdistettynä istuvaan bleiseriin.  Jos haluat esiintyä ingognito pitääksesi runsaan miesparven loitolla, laita silmillesi vielä mustat aurinkolasit ja kiedo päähäsi hauska huivi. Punainen huulipuna - jota myös Carolyn käytti- on ihan must myös.

Summa summarum: jos jotain - Carolyn opetti meille, että klassiset siluetit, selkeät linjat, ja yksiväriset vaatteet eivät koskaan mene pois muodista. 


Itse en minimalistiseen "Carolyn"- tyyliin pystyisi, sen verran tyylini rönsyilee. Välillä on kuitenkin saada selkeitä klassikoita vaatekaappiin, joihin  sitten yhdistelee niitä omia rönsyjä ja väripilkkuja! 


Kuvat Pinterest

Kuva
Iskeekö minimalistinen Carolyn tyyli sinuun?


4 kommenttia :

 1. Hyvältä näyttää kuvissa. Jotenkin en vielä osaa nähdä itseäni leveälahkeisissa housuissa. Juurihan opettelin käyttämään kapeita lahkeita. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luultavasti sitä oppii leveälahkeisten housujen käytön siinä vaiheessa kun ne ovat jo epämuodikkaat ja so last season ;)

   Iloa päivään Minna!

   Poista
 2. hei, olipa jännää, pari päivää sitten jostain kumman syystä katselin kanssa tämän pariskunnan kuvia, ja mietin miten surullista on, että he molemmat menehtyivät kovin nuorina, ja miten kovin ajaton tuo tyyli jo tuolloin oli heillä...t.sari s.

  VastaaPoista
 3. Miten tääkin on meissä samaa, nimenomaan Carolynin eleetön tyylikkyys teki Carolynistä aikanaan mun tyyli-ikonin. Hääpukukin oli wau, niin eleetön. Toi alin kuva, just noin pukeudun aikanaan pankissa, ihan prikuulleen. Nyt on sitten paljetti Uggit, heheee. <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top