Weekly Report

maanantai 6. helmikuuta 2017

Tulipa taasen kerran elämältä muistutus, että elämää ei voi kontrolloida tai ohjailla, tällä kertaa se saapui  läheisen sairauden muodossa. Ensijärkytyksestä toivuttuani olen jo rauhallisemmalla mielellä, vaikka aikamoinen sielun sekamelska käytiinkin läpi.  Suomessa ovat hoidot niin huippuluokkaa, että uskon asioiden menevän hyvin.

Pelot ovat kyllä jännä juttu....ne  muuttuvat aina sitä isommaksi, mitä enemmän niitä ruokkii. Uskon, että pelot on hyvä sanoa ääneen, niille lähimmille ja rakkaimmille peloista on onneksi helppo puhua. Tärkeintä olisi varmasti jonkinlainen optimismi, usko että asiat aina järjestyy.... Mitä vähemmän piruja maalaa seinille, sitä vähemmän niitä näkee. What I fear I create, sanoi joku viisas joskus. 

VIIKON ELOKUVA: Tyttö nimeltä Varpu. Pieni suuri elokuva nuoren tytön ja hänen äitinsä kasvusta. Linnea Skogin roolisuoritus on huippu!

VIIKON KUVAPANKKI: Niin ihania/inpiroivia kuvia- kannattaa tsekata. http://coffeeforthemoon.tumblr.com/

VIIKON ASU: 

VIIKON HIMOTUS: Röyhelöitä ensi silmäyksellä. & Other Storiesin Broderie Anglaise Frill Blouse.

VIIKON AJATUS: Minun elämäni yhtenä johtotähtenä
on ollut: kun unohtaa sen, mitä ei
voi muuttaa, on onnellinen.

-Arvo Ylppö


Kaunista ja toiveikasta viikkoa!

10 kommenttia :

 1. Läheisen sairaus on aina pysäyttävää ja pelottavaa. Onneksi tosiaan Suomessa on hyvä sairaanhoito ja asiat varmasti menevät sen osalta hyvin. Voimia kovasti! ♥

  Ihanat asukuvat taas. Ja sä OLET kyllä ihan aito muotitoimittaja/bloggaaja, voit jättää sen wannabe-liitteen pois ;) ♥

  Puss ja valoa viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noihin tilnateisiin ei voi valmistautua, vaikka olisi kuinka ajatellut etukäteen asiaa, kyllä se asia ensikuulemalla järkyttää. Ja ne huolen määrät....

   Kiitos ihana kauniista sanoista. Olet super ihana kun annat kivaa palautetta!

   Puss ja valoa sinnekin!

   Poista
 2. Oih, trenssi ja lenkkarit jo käytössä. Ei meillä vaan vielä voi.

  Tsemppiä ja voimia auringon kera uuteen viikkoon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kultainen. Noi lenkkarit vaihtui aika nopsakkaan talvisaappaiksi :)

   Ihanaa uutta viikkoa!

   Poista
 3. Läheisen sairastelu on kyllä raskasta kaikille. Itse olen sen kokenut muutaman kerran, niin ystävän, sukulaisen kuin lapsenkin kohdalla. Siinä kun itse koittaa pysyä toisen lähellä rauhallisena ja luottavaisena vaikka sisimissään itket ja huudat epätoivoissaan.
  Hoitajana koen valtavaa empatiaa potilaita kohtaan, voisin halata kaikkia ja istua heidän kanssaan juttelemassa/kuuntelemassa. Mutta siinä olet oikeassa, että mitä enemmän asioita ajattelee niin sen suuremmaksi se pelko muuttuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin se juuri menee, sitä koittaa olla rauhallisena ja luottavaisena mutta eihän se heti onnistu. Sisällä on sellaista sielun sekamelskaa, pelkoja jne...

   Olet varmasti ihana hoitaja, empatia varmasti näkyy.

   Valoisaa viikkoa kultainen!

   Poista
 4. Voimia läheiselle ja sinulle! Sairaudet ovat rankkoja, mutta monesti niissä tosiaan tässä maassa selviää hyvä hoidon avulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Onneksi meillä on läheisten kanssa toisemme ja puhutaan kaikeasta avoimesti. Tuntuu, että tästä selvitään - yhdessä!

   Kaunista pakkasviikkoa!

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top