Weekly Report

maanantai 20. helmikuuta 2017

Viime viikolla
 • sain itsestäni sen verran irti, että kävin punttisalilla 1 krt (!) ja ulkoilin joka päivä- hyvä minä!
 • aloitin ”keväthajuveden” käytön. Kyllä minulle kevät on jo alkanut, ainakin kevättalvi....
 • ostin ja palautin sen HM leoparditakin  Syynä oli takin huono istuvuus ja se, että Anna Perho sanoi aamulla radiossa, että leopardi kuosit ovat keski-ikäisten naisten epätoivoinen ja viimeinen yritys olla villi ja vapaa. Minä en ole epätoivoinen (vielä) vaikka olenkin keski-ikäinen. Niin ja Villi ja vapaa olen – ja ylpeä siitä!
 • koin epätoivon hetkiä draamaattinen kun olen. Tiedättekö päivät, jolloin kaikki v-ttaa? V-ttaa koko maailma ja toisaalta ei mikään.
 • koin ilon hetkiä siskon synttäreillä
 • siivosimme poikien kanssa (lue pakotin pojat siivoamaan) – voi sitä kuurauksen iloa! Erityisen positiivista oli huomata maailman  siivoussluibailijan kuopuksen innostus, kun pääsi hankaamaan saunan lauteita. Tuo poika on aina ja ikuisesti rakastanut VETTÄ. Oivallus: jos veden yhdistää kuopuksen kohdalla siivoukseen, vastaus on KYLLÄ.
 • sain kuin sainkin sinnikkyydellä liput loppuunmyytyyn teatteriin, Juurihoitoon
 • viesteilin koiramiehen kanssa  
 • iloitsin poikien puolesta, kun pääsivät laskettelureissulle isänsä kanssa

VIIKON ASU: Vaaleanpunainen kausi jatkuu!

VIIKON  DOKUMENTTI: YLE Dokkari Johanna Tukiaisesta. Dokkari kesti muistaakseni 9 minuuttia ja jostain syystä jäin sitä jälkeenpäin kovasti miettimään. OK- kyseessä on nainen ehkä jopa opportunisti, mitä tulee julkisuuteen - mutta kuitenkin hän on lopulta ihan tavallinen nainen, joka haluaa elämältään samoja asioita kuin useimmat meistä. Koska mehän emme ole kuitenkaan kovin erilaisia; vain ihmisiä kaikki. Hän etsii rakkautta, haaveilee perheestä, ja jokainen meistä ansaitsee rakkauden.


VIIKON HIMOTUS: Kissamaiset aurinkolasit aurinkoisiin kevätpäiviinVIIKON AJATUS:

"The longer I live, the more I realize the impact of attitude on life. Attitude, to me, is more important than facts. It is more important than the past, the education, the money, than circumstances, than failure, than successes, than what other people think or say or do. It is more important than appearance, giftedness or skill. It will make or break a company… a church… a home. The remarkable thing is we have a choice everyday regarding the attitude we will embrace for that day. We cannot change our past… we cannot change the fact that people will act in a certain way. We cannot change the inevitable. The only thing we can do is play on the one string we have, and that is our attitude. I am convinced that life is 10% what happens to me and 90% of how I react to it. And so it is with you… we are in charge of our Attitudes."

- Charles R. Swindoll

Rennonletkeää uutta viikkoa!

12 kommenttia :

 1. Minä tykkään Anna Perhosta, mutta mitäs se Anna mokoma meni pilaamaan leopardikuosin maineen. Se on hieno kuosi, Anna on väärässä. Vaikka tosin siinä oikeassa, että eipä taida näkyä leopardikuosia juurikaan 20+ vuotiailla. Mutta se johtuu vaan siitä, että ne eivät vielä havainneet sen hienoutta :D :D
  Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna P. ei ehkä tiedä kaikeasta kaikkea, ja leopardiprintti saa vielä uuden mahdollisuuden! Pienenä tehokeinona se on vain niin cool.

   20+ eivät vielä väreile samalla aaltopituudella meidän 40+ kanssa ;)

   Poista
 2. Mäkin haluan tuollaisen takin!!! Tosin mä näyttäisin siinä ihan possulta eli taidan haluta harmaana (sitten olen harmaavarpunen).

  Mä diggaan myös Anna Perhoa, mutta joskus tulee ilkeitä pudotuksia maan pinnalle. Mutta onneksi se leoparditakki oli huonosti istuva, sehän se palautuksen syy kuitenkin oli...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No et tod näyttäisi possulta, kyse on asusteista muru! Tummasävyinen kaulaliina ja vaal.pun. takki = näyttää super raikkaalta aika monen ihanuuden päällä, esim sun ;D.

   Ja toisaalta harmaaakin oli ihan super kiva. Tätä mun takkia ei ollut kuin vaal. sinisenä ja punaisena. Harmi!

   Poista
 3. Mun oli tarkoitus katsoa Perjantai ja se dokkari Johanna Tukiaisesta, mutta unohdin... Viime viikolla luin jostain lehdestä jutun Tuksu-uutisoinnista ja kyllähän se aika raa'alta tuntui. Vaikka hän itse onkin ollut vaikuttamassa siihen, että on antanut sellaisen julkisuuskuvan, niin kyllähän media ja lukijat ovat repineet häntä todella paljon. Raaka maailma.

  Puss ja valoa viikkoon! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa katsoa se dokkari, se oli ihan katsomisen arvoinen 9 min. Kyllä maailma on raaka.

   Ehkä dokkari oli siitä, että elämä ei aina mene niin kuin ajattelee/toivoo. Elämä on yllätyksiä täynnä, hyvässä ja pahassa. Tukiaiselle kaikkea hyvää!

   Ja sinulle halit ja suukot!

   Poista
 4. Keväthajuvesi, sepä hauska ajatus :)
  http://westendmum.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vaihdan hajuveden aina kevyempään kevättä kohden. Näillä mennään!
   Kiitos kommentista ihana!

   Poista
 5. Aaaah tuo takki on niin ihana <3 jos joskus päätät luopua siitä niin sen uusi koti on sitten minulla :)
  Mutta ei mitään leopardikuosista kiitos :D
  Epätoivo ja v..tus on tän hetken fiilis itselläni, mikä lie kevätmasennus on iskenyt tähän akkaan.
  Mutta kesää kohti mennään ja se jos mikä on ihan parasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mietin itse asiassa palautusta, mutta koko on m, joka varmaan sulle liian iso?

   Naisen mielialat tulee ja menee kierron mukaan, yritetään olla ++.
   Puss!

   Poista
 6. Kiitos dokumenttivinkistä! Mulla oli mennyt tää kokonaan ohi, ja kyllä kannatti katsoa. On taas rahtusen helpompi noudattaa Skamin Nooran (ja varmaan muidenkin) ohjenuoraa: "Everybody is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always." PS. Skam on ihana, toivottavasti katsot sitä!

  Aino

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Aino kommentista. Kiva, että löysit Tukiais dokkarin, ja toi sun ohjenuora on ihan paras.

   Mä olen yrittänyt SKAMian 2 jakson verran - kyseessä oli 1 tuotantokausi, mutta en vielä hiffannut sitä. Pitääkö yrittää edelleen? Musta se oli super teiniä...vai olenko vaan liian vanha :)?

   Ihanuutta sinne!

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top