Kesämekko top of the toppest

tiistai 14. maaliskuuta 2017

Apua kesä on jo ovella. Onko sinulla kesämekkoa? Ei hätää, ELisa auttaa. Joistain hyvin kummallisista syistä (joita minulla ei ole tiedossa) kesän must-mekko on tänä vuonna kukkamekko. Kukkamekosta tulee ensimmäisenä mieleen Katri Helenan frisyyri, kukkaseppeleet juhannus ja lavatanssit. 

Mekon fiilistä on helppo muutella kengillä: sirot korkkarit tekevät ilmeestä juhlavan, prätkäbootsit tai nilkkurit taas rokahtavan boheemin. Sporttisen ilmeen saat sujauttamalla jalkaan valkoiset tennarit.


Tämän & Other Stories- mekon tilasin itselleni. Ehdoton kesän kunkku mielestäni! Mielestäni aivan huippukivan näköinen, rento ja mikä parasta 100% puuvillaa. Materiaali on tärkeää, tämä nainen ei mitään keinokuiturättejä iholleen kelpuuta.

Tsirp tsirp, kesää odotellessa!
Kuvat


7 kommenttia :

 1. Ihana ja ihan sun näköinen mekko! Tosiaan, kesä on lähellä - ihan yhtäkkiä taas ollaan tässä pisteessä :) Ihanaa, kutkuttavaa ja vähän kauhistuttavaakin tää ajan nopea kuluminen. Onneksi me naiset emme ikäänny samaan tahtiin kuin aika kuluu ;)

  Kivaa viikkoa! ♥

  VastaaPoista
 2. Ihanan oloinen mekko! Kyllä tässä täytyy alkaa jo kesämekkoa "sillä silmällä" katselemaan, onneksi niin!

  VastaaPoista
 3. Minä niin tarvisin mekon taikka vaikka kaksikin. Juuri huomasin viikonloppuna kun lähdimme teatteriin sekä juhlimaan ystävien häitä etten omista yhtäkään todella asiallista vaatetta.

  VastaaPoista
 4. On mulla ja monta, mutta en mahdu yhteenkään niistä. ;) Joten ei mekkoa mulle. Hyviä unia <3

  VastaaPoista
 5. Ei ole kunnon kesämekkoa, sellaisia riepuja vain. Mutta kun ei ne mun päällä näytä edes kivalta. Mutta toi mekko on varmasti sun päällä ihan super chic <3

  VastaaPoista
 6. Kesään kuuluvat kukkamekot! Tuo tilaamasi on tosi kivan näköinen.

  VastaaPoista
 7. Kyllä tänä keäsänä pitää yksi kukkamekko olla!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top