& Other Stories kevät- taivas maan päällä

perjantai 3. maaliskuuta 2017

& Other Storiesin kevät on saapunut Helsinkiin ja minä olen haltioissani.

Mitkä rikkaat värit, leikkisyys, keveys, ja kukkaprintit!! 

Taustalla soi Jane Birkin ja Serge Gainsbourgin ihana kappale.   Maailma on kirkkaan pastelli, kirsikkapuut ovat täydessä kukassa ja hehkuvat valkoisina ja vaaleanpunaisina. Taivas on häkellyttävän sininen.  

Söit hetki sitten parhaitten ystäviesi kanssa rapeakuorista patonkia ihanien juustojen kera, ja kilistelette laseja vaaleanpunaisella kuohuviinillä. On vain tämä hetki.

En tiedä, päätyykö uudesta & Other Stories mallistosta montakaan palasta vaatekaappiini, mutta se ei olekaan se pointti.

Vaan se, että on tämä maailma vaan hitokseen kaunis. Ja kaunis olet sinäkin, juuri sellaisena kuin olet.
Kuvat
Niin hauska laukku ja noi siniseksi lakatut kynnet

Lempparimekkoni on toi kukkamekko- täydellinen hippamekko jos olisi hippoja mihin mennä ;)!!

3 kommenttia :

 1. Piipahdin kanssa & Other Stories -liikkeessä keskiviikkona. Myymälämiljöö oli vaikuttava mutta tällä kertaa ei tarttunut mitään mukaan. Yksi khakinvärinen takkimekko jäi vähän kaivelemaan mutta sinne se jäi henkariin.

  Nyt COS vei voiton ja sieltä löysin haluamani jutut :)

  VastaaPoista
 2. Mulla oli sen verran kiire, etten ehtinyt siihen naapuriin COS:lle fiilistelemään. Tykkään kyllä COS:in vaatteista hurjasti, mutta taidan olla aavistuksen enemmän Other Stories tyttöjä ;)

  Jään odottelemaan COS raporttiasi :D

  VastaaPoista
 3. Oi järkytys, ihana tuo eka mekko/paita-hame (kumpi liekään?). Voivoi, tahtoisin! Ihanan... en tiedä edes mitä, tuollainen jädemäinen, nami, naisellinen, kesäinen, kevyt, ihana!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top