Spagettia + peukkuaasi + tujua kahvia= eheämpi mielentila

sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Sunnuntain piristysruiske oli kokoontuminen äitini luona avec siskoni perheineen. Jos vaikka autossa matkalla pääkallopaikalle huusin vihaisena omille nujakoiville paviaaneilleni tuntien kuinka sibeliusryppy kulmakarvojen välissä syveni n.1 cm,  spagettia, äänekästä yhdessäoloa, kikatusta, tsekin opiskelua = EHEÄMPI aurinkoisempi MIELENTILA.

Jos jostain olen iloinen niin siitä, että perheellämme on aina ollut erittäin rennot ja välittömät välit ja mikä parasta- omaamme aivan loistavan (a-luokan) huumorintajun. Aina kun näemme kikatuttaa ja tulee hyvä mieli. Niin parhautta. Olisiko äitini karjalaisessa perimässä jotain alkuperää moiseen iloluontoisuuteen?

Vaikka meno on välillä kahjon hullua, lapset kiljuu, jollain on kriisi, koira nilkuttaa, limppa kaatuu pöytäliinalle -> kaikki aina selviää huumorin avulla. Siitä olen niin onnellinen! Siitä nautin! Loppupeleissä meillä on aina pilkettä silmäkulmassa!


Pelasimme myös kesäistä traditiotamme peukkuaasia, ja peukaloitahan nousi....ja nopeat söivät hitaat. Peukkuaasi on siitä mahtava peli, että lapset nuoresta mummiin voivat kaikki olla siinä mukana. 


Aloin myös haikailla mökille.....sama kestämätön fiilis valtaa mut joka kevät...Ajatuksissani olen mökillä järven rannalla, annan tuulen pörröttää hiuksiani, kuuntelen lintujen liverrystä, lämmitän saunaa ja melkein kesä on jo minussa. Näiden ajatusten voimalla jaksaa taas pitkään.

8 kommenttia :

 1. Kuulostaa ihanalta! Ja peukkuaasi mielenkiintoiselta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peukkuaasi on korttipelien aatelia 😄 muisk!

   Poista
 2. Ihana viikonloppu sinulla! Kyllä se perhe on vaan parasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Perhe on kyllä rakkaus ❤

   Poista
 3. Mukavaa oli ja äänekästä, kun muuten on ihan hiljaista!!

  VastaaPoista
 4. Kuullostaa ihanalta! Olisipa sisar, jonka kanssa voisi treffailla... Mutta siis mikä ihmeen peukkuaasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aasi on korttipeli, jossa on tavoitteena saada käteen neljä samanarvoista korttia ja samalla yrittää huomata, onko joku muu pelaajista jo siinä onnistunut. (kertoo wikipedia)

   Ihanaa uutta viikkoa!

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top