Suomen huippumalli haussa

tiistai 21. maaliskuuta 2017

Käydäänpä napakasti läpi, miksi täysin uudistettu Suomen huippumalli haussa on oikein mainioita viihdettä.


 1. Ohjelman uusi juontaja mallina, stylistinä ja tyylikonsulttina näyttävää kansainvälistäkin uraa luonut Maryam Razavi yllätti positiivisesti. Ääni oli aika hento ja ehkä hiukan ujokin, mutta empatiaa ja sympatiaa löytyi sitäkin enemmän. Hän mm. halasi erästä kilpailijakokelasta kun kuuli, että tätä oli koulukiusattu ja myöntää, että häntäkin oli. Niin upeat silmät ja kiva, ystävällinen persoona.  
 2. Maryamin rinnalla päätöksiä tuomaripöydän takana tekivät arvostettu muotivalokuvaaja ja ex-malli Marica Rosengård sekä Suomen ehkäpä kaikkien aikojen tunnetuin miesmalli ja kauneusalan agentti Juri Silvennoinen. Marica oli uusi täpäkkä Saimi Nousiainen ja Juri asiallisen ja osaavan oloinen hänkin! Ohjelmassa oli kaikenkaikkiaan kannustava ilmapiiri!
 3. Joka vuosi sitä ajattelee enimmäiset kuvat nähdessään, että aika moni kilpailija on mitäänsanomaton, mutta kummasti ekan jakson jälkeen sieltä niitä potentiaalisia suosikkeja nousi. Esim Sofia ( @soofiia1) oli minun suosikkini! 
 4. Se, että kokelaitten joukossa on miehiä, yllätti sekin positiivisesti. Ehkäpä catfightit vähentyvät, kun miehet tasapainottavat ryhmää, mene ja tiedä?
 5. Kaiken kaikkiaan olin ohjelmasta (2 jakson jälkeen) positiivisesti yllättynyt. Pidin myös siitä,  ettei ainakaan vielä ole näkynyt viitteitä draamasta, ilkeilystä tai kateudesta mallikokelaiden välillä, vaan keskityttiin itse asiaan. Antoi ohjelmasta ja kokelaista ammattimaisemman ja kypsemmän kuvan.
 6. Luojan kiitos Jenni Dahlman puuttui "zemppiä"- hokemisineen.
Tästä on hyvä jatkaa! 
Katsoitko sinä ensimmäisen Huippis- jakson?
Mitä mieltä olit?

Huippumuodikkain terkuin,
Muotikoordinaattori
Kuva

11 kommenttia :

 1. Huippis ei kuulu mun ohjelmavalintoihin. Tosin mun ohjelmavalinnoissa on aika vähän ylipäätään mitään ohjelmia :) Mutta muotikoordinaattorinhan täytyy ehdottomasti tsekata huippikset ja muut :D

  Ihkuu päivää ihku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen addiktoitunut vuosittain tähän sarjaaan, joku hauska koukku - suomitwistillä- siinä on. Vähän jännitti miltä uusi uudistettu sarja näyttää ja koukuttaa, mutta uudistus oli tällä kertaa parempaan päin.

   Työniloa ihanalle!   Muiskuja ihana!

   Poista
 2. En ole katsonut ikinä yhtään jaksoa Huippista, jonkun satunnaisen minuutin olen kanavasurffatessa nähnyt.

  Koska olen edelleen sairaana, iltani ohjelmaksi olen valinnut Bachelorin uuden kauden ensimmäisen jakson :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah no et varmastikaan jää mistään paitsi jos sarja jää katsomatta.

   Mutta Bachelor- se on pakko katsoa tänään, ihan jo mahdollisten kahvipöytäkaskusteluiden vuoksi. TV vuoden fanfaarien ilmentymä; ja suuria kohokohtia, laadukkaita, hulvattomia tosi tv hetkiä ;D ,

   Poista
 3. Ihanaa, oon oikein odottanut, milloin joku kirjoittaa siitä miten mahtavalta tää uusi kausi vaikuttaa! Oon katsonut aikaisemmatkin kaudet, ja olin oikein myönteisesti yllättynyt juontajan lämmöstä ja läsnäolosta. Ja Sofia on upea, se ihan varmasti työllistyy alalle, kävi kilpailussa miten tahansa. Toivottavasti kaikista nähdään vielä huippukuvia, musta on ihan parasta katsella kauniita ihmisiä!

  Kiitos vertaismielipiteestä, ilahduin siitä kovasti kun oma lähipiirini ei koe kuuluvansa Huippiksen kohderyhmään!

  T. Aino

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana Aino, mustakin tää kausi vaikuttaa erittäin mahtavalta, ja ehkä paremmalta kuin koskaan. On reality sarjoja ja reality sarjoja...ja tämä on the katsottava viihdyttävä reality sarja.

   Nautitaan loppuun asti!

   Poista
 4. Voi hitsinplitsi tämä on unhoittunut, mutta voihan sitä vaikka nyt alkaa katsomaan. Pitäisi katsoa jo tuon Jurin takia, kun on niin kiva ja hauska tyyppi.

  Ihanaa viikkoa ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään tulee tv:stä toka jakso joten pääset tarvittaessa hyvin mukaan. Juri vaikuttaa niin ihkulta tyypiltä, vaikken häntä tunnekaan.

   Muiskuja loppuviikkoon ihku!

   Poista
 5. Eipä muutes tullut katsottua, pitää kyllä katsoa edes jokunen jakso. Tuo on totta että eka jakson harmaavarpunen saattaakin olla se yllättäjä joka onkin sit ohjelman ehdotomasti parhain sen vuoksi ettei hänellä ole valmiiksi liian suuret odotukset itsestään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tuo taitaa olla sarjan koukku, alussa sitä ei (tavallisen tallaajan silmä) osaa sanoa kuka on se lahjakkain, muutantautumiskykysin ja sopivin huippumalli. Siinäpä sarjan suolaa kerrakseen!

   Iloa!

   Poista
 6. En oo kattonut, taidanpa kuitenkin katsoa. Amerikan versioita toisinaan seurannut - lähinnäkin vai ne lopulliset kuvat aina kiinnostanut, ei se draama niissä :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top