Prahan ostokset

- Tescon kosmetiikkaosasto on edullinen ja  yllättävän monipuolinen. Peruskosmetiikkaa löytyi koko perheen naisille, Himalaya jalkavoiteeesta lähtien. Essence meikit olivat naurettavan halpoja, muutaman kynsilakan ja kajalin ostin, ja nudevärisen huulipunan....mutta mikä tuuri- kynsilakat mystisesti hävisivät matkalla hotellihuoneesta kotosuomeen?? Niin en kyllä ymmärrä ja mieleni pahoitin, ehkä lakat ilahduttavat nyt Prahassa hotellin henkilökuntaa...ken tietää?

 - Tescon elintarvikeosastolta tarttui käteen mausteita: mm. paprikaa, yrttejä pilkkahintaan 60 senttiä per puteli. Suklaa oli myös super halpaa ja sitä tuli tietenkin hamstrattua- sitä ei ole koskaan liikaa!! Lisäksi löysimme siskon kanssa meille uuden Albalin (lempi)rose viinin, hinnaltaan 2,5 eur, maku oli juuri sopivan hapokas ja raikas. Sitä meni muutama(hko) lasillinen lomalla eli pelkkää säästöä siis!


- Kotiin piti tuoda Becherovka-yrttiviinaa sitruuna twistillä, joka muistuttaa hivenen giniä ja jota prahalaiset usein juovat joko sellaisenaan shottina tai tonicin kanssa. Tšekkiläisethän uskovat vankasti siihen, että Becherovka ei ainoastaan pidä sairauksia loitolla vaan myös parantaa niistä. Ehkäpä otan tänään paukun ja jään odottamaan viinan tervehdyttävää vaikutusta nyt kun olen superflunssassa ja kurkku on raastinrauta.  

- COS:lla oli alemyynnit ja sisko löysi 35 euron hintaan ihanan harmaan pitkän mallisen villatakin. Klassikko ja niin LÖYTÖ! Niin harmitti, että omaa kokoa ei enää ollut!

- Mutta löysinhän minäkin jotain....Zarassa käteni osui ihanaan valkoiseen kesämekkoon, joka oli juuri mun tyylinen....että ei muuta kuin kesäkelejä odotellessa....Hinnat tosin olivat Suomen tasoa.

-  Jääkaappimagneetti piti tietenkin ostaa, sen ostan jokaisesta käymästäni maasta. Myös hauskoja avaimenperiä löytyi....
 - Prahan lentokenttä oli kallis ja suppea, joten sieltä löysin vain pakolliset tuliaiset koiranhoitajalle ja lapsille. Tuliaisostokset kannattaa ehdottomasti tehdä Prahassa.

Jep...nyt vaaka-asentoon, sinkkiä ja c-vitamiineja syömään, ehkä kippistän  myös Becherovkalla.

Valoisaa lauantai-iltaa!
Koiruus vahtii tuliaisia. Silmä ja tassu tarkkana.
 Ja vielä muutama Prahaotos






 


4 comments

  1. Mullakin on haaveessa valkoinen mekko kesäksi mutta ei ole vielä sopivaa vastaan tullut. No onneksi kesään on vielä hitunsen aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkoinen mekko on hyvin tärkeä kesäostos, mä oon niihin ihan addiktoitunut ;)

      Onnea metsästykseen!!

      Poista
  2. Ihania ostoksia ja olisin hulluna ostanut niitä puisia pääsiäismunia, ne oli niin kauniita. <3 Ihanaa pääsiäistä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. IIK mä vasta sun kommenttien jälkeen tajusin niiden munien ihanuuden. Noh, pitää alkaa haaveilla uudesta amtakasta! Ihana päivää!!

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!