Weekly Report

maanantai 3. huhtikuuta 2017

Viime viikolla
- tein muutamia pitkiä kävelylenkkejä aurinkoisessa Uutelassa ja päässäni soi La la Landin Another Day of Sun. Koiruus kävi ensimmäistä kertaa tänä vuonna polskimassa hyytävässä meressä - hullu ;)!!
- näin Helsingin kaupungin teatterin Saikkua kiitos, joka oli aivan mainio ja oikeasti todella hauska. Jatkuvasti täysiä katsomoita naurattanut riemastuttava esitys irvaili lähes kaikelle sairastamiseen liittyvälle ja hyvin sen tekikin. Erityisesti jäi mieleen Mikko Kivinen, ja miehen pitkät katsomoa tikahduttaneet monologit...miehellä täytyy olla ilmiömäinen muisti tai sitten hänellä on improvisoinnin jalo taito.
- deittailumielessä teatteripäivä oli hyvä päivä, parisuhdemielessä huono. Huumoria ja rentoa keskustelua ei ollut illan aikana deitin kanssa ei niin ollenkaan. Koin, että jouduin kannattelemaan keskusteluita "miten viikko on mennyt", "mitä aiotte viikonloppuna"- tyylisillä kyssäreillä, kun taas toinen ei kysynyt multa nimeksikään mitään. Hiukan nyppi! Matkalla  teatterista illalla kotiin pettyneenä clousasin mielessäni deittimiehen vuodelta 2011 ja mietin, että taas ollaan nollapisteessä- just great! No ei auta itku markkinoilla, eteenpäin on mentävä.
- en jäänyt tuleen makamaan vaan sovin uudet Tinder treffit tälle viikolle :) 
- kävin 3+1 päivillä ja ihmettelin että MUOVIPUSSISTA PITI MAKSAA
- istutin rairuohoa
atkuvasti täysiä katsomoita naurattanut riemastuttava esitys irvailee lähes kaikelle sairastamiseen liittyvälle.

atkuvasti täysiä katsomoita naurattanut riemastuttava esitys irvailee lähes kaikelle sairastamiseen liittyvälle.VIIKON ASU: Mä niin rakastan tätä H&M pinkkiä hametta, joka oli alkuvuoden alelöytö 19.99 eur....Osta samanlainen täältä.


VIIKON ELOKUVA: Fifty Shades Darker. Pitihän se nyt nähdä, vaikka elokuvahan on haukuttu kaikkien elokuvakriitikoitten toimesta kasvimaan rumimpaan kompostiin! Elokuva yllätti positiivisesti - eihän se nyt NIIN HUONO ollutkaan, olihan sillä hetkensä! Mielestäni Jamie Dornan näytteli  Greyn roolia hyvin, vaikka monet ovatkin mieltäneet miespääosan näyttelijävalinnan vääräksi. Fifty Shades Darker -elokuvassa nähdyt pienet eleet, katseet ja maneerit tekevät hänestä mielestäni hyvin vakuuttavan sadistin - ja herran. Ja onhan se mies aika namu myös ;)!!


VIIKON HIMOTUS: Lindexin pitsimekko. Niin ihana!  Yksinkertaisen näyttävä mekko, valkoista pitsiä, jossa tyköistuva yläosa ja leveä helma Lyhyet, vuorittomat hihat antavat kauniin kontrastin runsaalle ja leveälle helmalle. Täydellinen juhlamekko kesälle!

VIIKON KIRJA: Jo Nesbø: Jano (Tørst). Jano jatkaa Harry Holen tarinaa siitä, mihin Poliisi jäi. Yllättäviä käänteitä, sujuvaa koukuttavaa kerrontaa, että kyllä tykkäsin ja paljon. Aloitin kirjan perjantaina ja päätin lauantai-iltana, eikä yhtään tylsää hetkeä ollut. Välillä ihminen tarvitsee elämäänsä murhia, verta, nopeita käänteitä ja älykästä jännitystä. Mahtavaa huhtikuun viikkoa mussut!

10 kommenttia :

 1. Valoa uuteen viikkoon valoisalle persoonalle :-) Hei, mikäs ihanampaa aikaa deittailla kuin kevät - antaa palaa vaan!!!

  Ihana tuo valkoinen pitsimekko, niin herkkä ja naisellinen.

  T. Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinne samoin toiselle valoisalle!

   Ei tätä deittailua oikein aina jaksaisi, mieluummin keskittyisi yhteen ihmiseen, mutta minkäs teet ;P?

   Upeaa viikkoa!

   Poista
 2. Valoisaa viikkoa muru! Todella kaunis tuo pitsimekko - tuossa kun pääsisi vaikka joihinkin kivoihin puutarhajuhliin ja kilistelemään kesäistä skumppalasia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kävin jo kokeilemassa tota mekkoa ja se OLI kyllä ihana. Toisaalta se oli mielestäni juhlamekko, eikä työttömillä ole paljon juhlia joissa juhlamekossa pyörähdellä ;)

   Ihanaa viikkoa kultainen!!

   Poista
 3. Voi eih deitti! Tätä infoa odotin, mutta kyllä sen keskutelun tulee vaan luontevasti soljua ja niin ettei puhuminen lopu vielä 17-vuoteenkaan. Fifty Shadesille annan kaksi tähteä visuaalisuudesta, se naishahmon lässykkäuhriutuminen vaan käy niin vatiin, hih. Jamie on komea, mutta ne liian pienet nysähampaat, en vaan pysty. Jos Greytä olisi näytellyt alunperin kaavailtu Sons of Anarchyn Charlie Hunnam, olisin pläjäyttänyt maximaaliset viisi tähteä Charlien vuoksi, mikä karisma!

  Ihanaa viikkoa murunen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä minäkin, että jos juttu ei luista tokilla treffeillä kun luulisi, että molemmat haluavat tutustua toisiinsa, niin ei se kyllä luista milloinkaan. Mutta kyllä taas harmitti ja olin pettynyt...plääh!

   Hah, en ollut huomannut Jamien hampaita, ehkä miekkosen ylävaratalo saivat kaiken huomion ;D

   Pitää tsekata tuo Charlie, olen missanut kokonaan tuollaisen ihanuuden.

   Mahtiviikkoa muru!!

   Poista
 4. Harmi, että keskustelu deitin kanssa oli niin työlästä :(

  Pitsimekko on ihanan näköinen, sopisi varmasti sinulle.
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo.....sitä niin toivoisi, että juttu edes vähän luistaisi. Ikävät ahdistavat hiljaisuudet ovat tylsiä.

   Upeaa uutta viikkoa!

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top