Weekly Report

tiistai 23. toukokuuta 2017

Viikko pursusi paljon mukavia juttuja, ja yksi ihanimipia juttuja oli KESÄN TULO. Aurinko vihdoin lämmitti, päivät tuoksuivat kesältä,  nokkosilta ja ruohikolta, taivas oli sileänä sinestä,  teki mieli jäätelöä, ja farkuissa oli liian kuuma. En usko, että ko. KOKEMUSTA tarvitsee mitenkään alleviivata, tajuatte varmasti mistä puhun. Kyllä tätä oli odotettu!

Sain pihalleni myös Pinkin, joka kuunteli korvat höröllään puutarhanhoitovinkkejäni. Ole hyvä Pinkki, toivottavasti minusta oli hyötyä ;)!

VIIKON ASU: KESÄvaatteet päällä, jee!! Toivottavasti saan käyttää tuota Zaran mekkoa Turkissa.

VIIKON TV SARJA: Netflixin uutuus eli The Keepers- sarja. Jos tykkäsit Making a Murderer -dokkarista, tämä on niin sun juttu. Ohjaaja Ryan White haastatteli sarjaa varten kymmeniä Sisar Kathyn ystäviä ja sukulaisia, journalisteja ja murhaa tutkineita viranomaisia. Kaksi jaksoa jo katsottu!

VIIKON LÖYTÖ: Tori.fi:stä löytetty "kaksipäinen" Remington käherrin, jolla on todella helppo tehdä kiharoita. Käherrin käytetty mutta mielestäni miltei uuden veroinen ja maksoin 10 eur. Ostakaa ihmiset joskus asioita käytettynä, siinä säästää pitkän pennin!!

VIIKON INNOVAATIO: Tein pojille farkkutsortseja vanhoista farkuista. Tuli muuten hienoja ja olin itsestäni ylpeä. Minäkin osaan tuunata!

VIIKON HIMOTUS: Minähän olen hulluna unkarilaisiin mekkoihin, joissa on paljon brodeerauksia. Harmi vaan, että mekoista saa usein pulittaa pitkän pennin. Mangon uutuus ihastutti, vaikka etsin edelleen mekon valkoista versioita. 


VIIKON RAITATUOTE: Lidlin paksua kangasta oleva raitahame.  Hyvä Lidl!  

Kivaa viikkoa, siskot!

6 kommenttia :

 1. Kesä ❤️❤️

  Aurinkoa päivääsi 😘

  VastaaPoista
 2. Niin ihana kesä ja ihanat kesävaatteet <3

  VastaaPoista
 3. Kesä on vaan niin mukava!
  Ei tarvitse enempää sanoa....

  VastaaPoista
 4. Ihana kesämekko! Toivottavasti sille tulee paljon käyttöä sekä Turkissa että Suomessa.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top