Weekly Report

maanantai 29. toukokuuta 2017

Viikko oli aikamoinen irtiotto arjesta ja yllättävän onnistunut reissu yhdessä lasten kanssa. Viimeksi matkailimme ulkomaille yhdessä 2 vuotta sitten, jolloin kohteena oli ihana Legoland ja Tanska.

Oli muuten mahtavaa huomata, että lapset ovat kahdessa vuodessa kehittyneet paljon. He alkavat olla omatoimisia, menevät reippaasti fudiskentälle pelaamaan pohjoismaisin voimin eikä niitä hevillä saa sieltä pois. Diskoilevat, sukkuloivat uusien kavereiden kanssa ja vakoilevat muita lapsia (tyttöjä?) ja ihan selvästikin ottavat harppaavia askeleita itsenäisyyden poluilla.

Ja pakko sanoa, että tekihän se aurinko ja lämpö hyvää. Kyllä tämä valon ja lämmön merkitys mielenterveydelle aivan uskomaton. Miten voi tulla onnelliseksi päivästä rannalla lasten kanssa? Löysin itseni lomalla myös  punttisalilta ja vesijumpasta, ihme tapahtui, syytän tästäkin aurinkoa. 

VIIKON ASU: Harmaa Esprit hame aina vain rulettaa!
VIIKON TAITO:  Valikoiva kuulo ja EIn sanominen varmaan tuhat kertaa päivässä. Osasin myös korottaa ääntä tosi hienosti, vaikka pojat eivät siitä tykänneet. Kuulemma äiti ragee liikaa.  Aina ei kasvatus ole kauniin kuulloista tai tapahdu normaalilla äänenvolyymilla.

VIIKON HERKKU:  Turkkilaiset lihapullat eli köftet, joilla herkuttelimme viimeisenä iltana. Nehän ovat naudan tai lampaan jauhelihasta valmistettuja lihapullia, joissa on täytteenä sipulia. Siihen päälle grillattuja tomaatteja, riisiä ja valkosipulisoosia. Niin ihanaa, kyllä sitä saa maalliset murheet kyytiä, kun nauttii taivaallista ruokaa ja jääkylmää valkoviinia!!


VIIKON HIMOTUS: Henri Lloydin raitamekko. Nyt on raitamaanikko löytänyt graalin maljansa.
KuvaVIIKON ILO: Koiruus, joka tuli meitä vastaan lentokentälle! Oi sitä siirappista hetkeä, kun tapasimme viikon eron jälkeen ja suukottelimme toisiamme. Koiruus näyttää antaneen meille anteeksi viikon hylkäämiskokemuksen. 

VIIKON LUKUKASA:Upeaa uutta viikkoa!

9 kommenttia :

 1. Lomanne kuullostaa aivan ihanalta ja kiitos lukemisvinkeistäkin samalla :) Tuo raitamekko olisi kyllä ihan täydellinen!

  VastaaPoista
 2. Irtiotto arjesta tekee hyvää ja kun siellä vielä sai juhlia syntymäpäivää, niin mikäs sen parempaa. Myöhästyneet onnittelut!
  Se on aina ihana huomata, miten lapset alkavat itsenäistyä ja oppia asioita. Koko elämä tulee helpommaksi. Ei se kasvatus aina niin helppoa ole, mutta onneksi äänenkorotus ei satuta ketään ja maailmaan mahtuu ääntä. Antaa äidin huutaa, oli meidän poikien motto aikoinaan.
  Lukukasa näyttää mahtavalta ja koirat ovat ihania anteeksiannossaan. Aina yhtä hurmaantuneita, kun kohtaa pienen tai ison eron jälkeen.
  Ihanaa toukokuun viimeistä viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Niin ihanan kuuloinen viikko kaikkineen päivineen :) Teki varmasti hyvää! ♥ Irtiotot ovat ihania ja varsinkin meille äideille tekee hyvää päästä pois pyykki- ja tiskikasojen luota.

  VastaaPoista
 4. Kyllä loma tekee hyvää, etenkin auringossa. Lapsilla on joku ihme luulo, ettei äiti ragee lomalla tai kaverien kuullen, mutta väärä on luulo :D

  Mä niin kaipaan lomaa, liian pitkä aika vielä odottaa... Täytyy keksiä joku miniloma väliin :)

  Tervetuloa kotiin ja ihanaa uutta arkista viikkoa <3

  VastaaPoista
 5. Selvästi ollut onnistunut lomamatka, vaikka välillä ootkin ragemutsi :)

  VastaaPoista
 6. Ihana yhteenveto ja kiva että koiruuskaan ei murjottanut sen enempiä :D Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
 7. Kyllä aurinko, meri ja rentoilu tekevät ihmiselle hyvää! Mukavaa, että teillä meni loma hyvin. Ilmeisesti vähemmällä sähläyksellä kuin meillä ;)

  Mukavaa uutta viikkoa. Onneksi se on alkanut aurinkoisena.

  VastaaPoista
 8. Ihana toi sun hame, tykkään niin paljon Espritin vaatteista.
  Miekin tykkään raitamekoista ja mekoista yleensäkin.

  VastaaPoista
 9. Ne köftet niin hyviä ja sun mekkos niin rulettaa, oot kaunis <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top