Ihaninta maailmassa

lauantai 8. heinäkuuta 2017

Olen tullut siihen terävään ja tarkkanäköiseen johtopäätökseen....ööööö....että syöminen on ehkä ihaninta maailmassa. Sitä on tehty viime päivinä ja paljon. Suosikkeja tällä hetkellä ovat grillattu  halloumi, maissi, kesäkurpitsa, paprika, feta-melonisalaatti, wotkinsin Sörkän nakki tai b-luokan makkara (a-luokan makkara tarttuu hampaisiin), noin niin kuin muunmuassa.

Ja jälkkärinä mansikat ja Hämeenlinnan parhaan leipomon herkut.

Syömisen iloa kaikille ja mitä aurinkoisinta viikonloppua!

   

7 kommenttia :

 1. Syöminen on yksi elämän suurimmista nautinnoista. Harmi vaan, että minulle sen kohtuu toteuttaminen on niin kovin vaikeaa ;) :) Pitäisi taas aloittaa kevennetty elämä, mutta kun jäätelö ja grilliruoka on niin hyvää :(

  VastaaPoista
 2. Syöminen on kyllä ihanaa, mutta se ruuanlaitto taas mielestäni kamalaa. Tää vk on menty pitkälle pahan ruuan voimin (valmislaatikoita sun muita), koska en vaan ole jaksanut... Tarvitsisin selkeästi jonkun herätyksen ruuanlaiton ihanuuteen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin ilmeisesti mulla syöminen on paljon ihanampaa kesällä ja ei kai siinä sen ihmeempiä, kuin että Suomen kasvimaat antavat parastaan.

   Ekalla lomaviikolla kokkailut ovat ainakin mulla olleet minimissä, myöhemmin kun voimia lisää sitä taas innostuu.....näin ainakin mulla.

   Lomailoa sinne <3

   Poista
 3. Olen kyllä niin samaa mieltä kanssasi, ja mikä parasta niin päivässä saa syödä monta kertaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi! Viimeinen sunnuntainen mökkiateriakin oli niin perfect, että totesimme aterian olleen just eikä melkein. Kesäiloa <3

   Poista
 4. Syöminen on ehdottomasti yksi ihanimpia asioita maailmassa ja en ymmärrä miksi syömisen pitää olla kirottu, että ihminen lihoo syödessään? Miksi ei vaan saa syödä nauttia menemään, höh.

  Hyviä sunnuntaisyöminkejä sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, syöminen on taivaallista mutta MIKSI ruoka kesällä (syödessä) tursuttaa?? Miksi perunoita pitää syödä min 10 kpl per ateria, vaikka talvella söisi kevyemmin? Miksi pitää aina kesäisin syödä jälkkäriä vaikka se on tyyliin mansikkaa ( kevyttä) ja jädeä (melko kevyttä), kun mökkikansa kevyesti "painostaa"?

   Pöh, nautitaan elämästä ja kesästä..mietitään syksyllä sitten kaloreita ;)

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top